• LIFE&STYLE

    Μετακόμισε στο σπίτι της Άννας Βίσση ο Νίκος Καρβέλας

    Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας


    Τί συμβαίνει τελικά με τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση; Το τελευταίο διάστημα οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Καρβέλα και την Αννίτα Πάνια να έχουν αποφασίσει να πάρουν οριστικά χωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για έναν απλό τσακωμό αλλά ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή αφού ο Καρβέλας, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του mono news , μετακόμισε – που αλλού – στο σπίτι της Άννας Βίσση.

    Η «απόλυτη» τελικά θα είναι πάντα το καταφύγιο του, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

    Απ το Σεπτέμβριο είχαν ακουστεί οι έντονες φήμες περί χωρισμού, οι οποίες είχαν δώσει τροφή και στα social media, όμως οι ίδιοι φωτογραφιζόνταν χαμογελαστοί στο σπίτι τους στην Καλαμάτα, διαψεύδοντας τους πάντες. Η Αννίτα Πάνια με το γνωστό καυστικό ύφος της έκανε προβοκατόρικες δηλώσεις του τύπου « Χώρισα με το Νίκο γιατί είναι σατανιστής» … όμως φαίνεται πως πέρα από τα αστειάκια η κατάσταση μάλλον είναι μη αναστρέψιμη.

    Ο Καρβέλας τα μάζεψε και μετακόμισε στο σπίτι που – πρίν σχεδόν 30 χρόνια- έχτισε μαζί με την Άννα Βίσση, στην Εκάλη, αφήνοντας την Αννίτα και το μικρό Ανδρέα στο σπίτι τους στην Πολιτεία. Άλλωστε ο Νίκος το είχε δηλώσει και πριν χρόνια σε συνέντευξη του στο Νίκο Μαστοράκη πως η σχέση του με την Άννα είναι αδιάσπαστη σαν το «άτομο».

    Ο έρωτας τους υπήρξε θυελώδης. Οι θαμώνες του κοσμικού κέντρου «Νεραϊδα» δε θα ξεχάσουν ποτέ το νεαρό τότε Καρβέλα να ανεβαίνει στην πίστα του μαγαζιού φορώντας μάσκα, να διακόπτει το πρόγραμμα και να της ζητάει να τον παντρευτεί, ύστερα από ένα μεγάλο καυγά τους.

    ΆΝ
    Άννα Βίσση

    Ο χωρισμός τους στην ουσία δε καταγράφηκε ποτέ στη συνείδηση μας παρ όλο που από το 1992 το διέλυσαν. Μπορεί να μη ζούν μαζι συντροφικά, όμως ήταν και είναι τόσο στενά συνδεδεμένοι καλλιτεχνικά ώστε η εξάρτηση του ενός από τον άλλο ήταν πάντα εμφανής.

    Η ροκ πρόταση γάμου στην Αννίτα 

    Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που μπήκε στη ζωή του Νίκου Καρβέλα η Αννίτα Πάνια.
    Το ίδιο ροκ κι αυτή, κατάφεραν και δημιούργησαν την εικόνα ενός ιδιαίτερου ζευγαριού.
    Για πρώτη φορά ο συνθέτης μαζί της ηρέμησε και αφοσιώθηκε σε αυτήν και στον 7χρονο γιο τους Ανδρέα.

    … « Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνό μου , μου είπε γειά σου είμαι ο Καρβέλας, θέλω να έχουμε σχέση, θέλω να σαι η γυναίκα μου » .

    Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία τους. Το 2010 παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Ρούλα Κορομηλά και τον Κώστα Δροσόπουλο.

    ANNITA - KARVELAS

    Και οι δυο τους αυθεντικοί κι έντονοι άνθρωποι έχουν απασχολήσει πολλές φορές τόσο με τη δουλειά όσο και με τη σχέση τους τα media. Είναι κρίμα αυτή τη φορά να μην υπάρξει happy end… Ίσως το τελευταίο τραγούδι του συνθέτη που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες να τα λέει όλα “ Ο γ@μος γ@μιετ@ι , γεννά αρρώστιες, χτίζει καλούπια, βάζει σε νάρθηκα των ανθρώπων την ψυχή”…..



    ΣΧΟΛΙΑ