• LIFE&STYLE

    Δάκρυσε η Κατερίνα Καινούργιου: Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί;

    • NewsRoom
    Κατερίνα Καινούργιου

    Κατερίνα Καινούργιου


    Με αφορμή τον ερχομό του πρώτου παιδιού της Ιωάννας Τούνη, η Κατερίνα Καινούργιου συγκινήθηκε και μίλησε για τη δική της επιθυμία να γίνει μητέρα.

    Η αγαπημένη παρουσιάστρια «λύγισε» βλέποντας την πρώτη φωτογραφία της influencer με τον νεογέννητο γιο της.

    Εκτός από την Ιωάννα Τούνη, και η φωτογράφος, αλλά και στενή φίλη της παρουσιάστριας, Πολίνα Νιάρχου, γέννησε το μωράκι της με την Κατερίνα Καινούργιου να «λιώνει» στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

    Ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας ευχήθηκε στην παρουσιάστρια να ζήσει και εκείνη το θαύμα της μητρότητας, με την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάει σε δάκρυα.

    «Μέσα από την καρδιά μου, στο εύχομαι ειλικρινά γιατί καταλαβαίνω και αυτό είναι η αλήθεια σου πόσο πολύ το θέλεις. Αυτό το παιδάκι θα είναι τρισευτυχισμένο και θα μεγαλώσει σωστά. Με το καλό ο Θεός να στο φέρει. Πολλές φορές το παρεξηγούν που το λες, αλλά εγώ που σε γνωρίζω από κοντά ξέρω πόσο πολύ το θέλεις» είπε ο Γρηγόρης.

    Φανερά συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Μπορεί για κάποιους να μην είναι το τυχερό του… Διάβαζα πάλι κακίες. Τόσο κακό είναι να λέει μία γυναίκα όταν κοντεύει τα 40 ότι θέλει να κάνει παιδί; Το θεωρείτε κακό; Συγγνώμη με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Και να μην κάνω παιδάκι, θα έχω τα βαφτιστήρια μου και όλα τέλεια».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το σχόλιο «πλαστικοποιημένος» του Μπαλάσκα

    Γέννησε η Ιωάννα Τούνη



    ΣΧΟΛΙΑ