ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι στο γεύμα που παρέθεσε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
Τα σχόλια της Daily Mail για τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, ήταν αποθεωτικά, χαρακτηρίζοντάς την «σαγηνευτική».
Συγκεκριμένα, στη λεζάντα των φωτογραφιών του πρωθυπουργικού ζεύγους, γράφει: «Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν σαγηνευτική επιλέγοντας ένα φόρεμα με βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο».

Καλύτερα ντυμένη αναδείχθηκε η σύζυγος του Αμερικανού πρόεδρου, Μελάνια Τραμπ, η οποία όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «έκλεψε την παράσταση».

Όσο για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Τρονιέ, τονίζει πως ήταν «τέλεια» και πλήρως εναρμονισμένη με τον σύζυγό της, επιλέγοντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και τζάκετ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.