ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο gala που διοργάνωσε η ΕΛΠΙΔΑ παραβρέθηκαν ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη μαζί με την Άννα Μαρία.
Το μουσικό gala «Ελπίδα και Αγάπη» έγινε στην κατάμεστη αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης στο Μέγαρο Μουσικής, την περασμένη Παρασκευή.
Στη μεγάλη συναυλία το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, και η Άννα Μαρία, η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την οποία συνόδευσαν ο Νικόλαος με τη Χρυσή.
Για την ξεχωριστή αυτή περίσταση, η λαμπερή Χρυσή Βαρδινογιάννη επέλεξε ένα μπλε κοστούμι. Στον λαιμό της φόρεσε ένα μπλε εμπριμέ μαντήλι για να συμπληρώσει το look.
Ο Νικόλαος επέλεξε και αυτός ένα μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα.
Από την άλλη, η Άννα Μαρία επέλεξε ένα μαύρο outfit. Ξεχώρισε η πασμίνα που έριξε από πάνω της με ένα ιδιαίτερο μοτίβο.

Διαβάστε επίσης:
Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες στο βασιλικό δείπνο στη μνήμη της πριγκίπισσας Ειρήνης
Χρυσή Βαρδινογιάννη και Νικόλαος Ντε Γκρες για lunch στο Κολωνάκι
Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βαριές απώλειες -1,52% για τον S&P 500 μετά την άνοδο του πετρελαίου – Μεγάλες πιέσεις στις τράπεζες για το private credit
- Νετανιάχου: «Δεν θα έδινα ασφαλιστήριο ζωής σε κανέναν από τους νέους ηγέτες του Ιράν»
- Ισραήλ: Νέα επίθεση μεγάλου εύρους κατά της Τεχεράνης – Προειδοποίηση και για τη Βηρυτό
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.