• LIFE&STYLE

    Το χριστουγεννιάτικο σουαρέ της Μαρέβας για τις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ – Τι δώρο τους έκανε

    • NewsRoom


    Η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, έκανε ένα προ-χριστουγεννιάτικο τραπέζι στις συζύγους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα της οδού Μητροπόλεως.

    Στο τραπέζι της πρώτης κυρίας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος και σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη, η σύζυγος του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, η σύζυγος του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστή Χατζηδάκη, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή,  η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και η σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, Ελισάβετ Κατσαμάκη.

    Παράλληλα, η κα Μητσοτάκη δώρισε στις συζύγους των βουλευτών το γούρι του brand της Zeus+Dione για το 2020, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το νησί της Δήλου.

    Η Μάρα Ζαχαρέα, ανέβασε κάποιες φωτογραφίες από το γεύμα τους, οι οποίες συνοδεύονταν από το hashtag «Womanpower», στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Στιγμιότυπο από τη συνάντηση δημοσίευσε στο Instagram και η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπη Καλαϊτζή. «Ευχαριστούμε @marevagrabowskimitsotaki για την όμορφη συνάντηση των συζύγων και συντρόφων βουλευτών της ΝΔ και Υπουργών. Ήσουν για άλλη μια φορά άψογη οικοδέσποινα! Το πρώτο γούρι της νέας χρονιάς @zeusndione που μας χάρισες, ας είναι γούρικο για όλες και όλους και κυρίως για την πατρίδα μας!», έγραψε αναρτώντας φωτογραφία με την Μαρέβα Μητσοτάκη.

    Φωτογραφία με την Μαρέβα Μητσοτάκη ανάρτησε και η Ελισάβετ Κατσαμάκη, σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου. «Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό από τη δική μας δυναμική και ευγενική Πρώτη Κυρία της Ελλάδας, ευχαριστούμε», σημείωσε.

    Με την σειρά της η Τζένης Μπαλατσινού δημοσίευσε στα stories του λογαριασμού της στο Instagram στιγμιότυπο από το τραπέζι. Η σύζυγος του υπουργού Υγείας φαίνεται να απολαμβάνει το γεύμα δίπλα στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Star και σύζυγό του Θοδωρή Ρουσόπουλου, Μάρα Ζαχαρέα.



    ΣΧΟΛΙΑ