ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Την 1 Σεπτεμβρίου του 2018 το ζευγάρι ενώπιον συγγενών και φίλων ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην εκκλησία του Ταξιάρχη, στο Βαθύ της Σίφνου. Κουμπάροι ήταν οι καλοί τους φίλοι, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτος Καμπουρίδης.
Το ζευγάρι που σφράγισε την αγάπη του με τον ερχομό των διδύμων συνεχίζει να είναι τόσο ευτυχισμένο όπως την ημέρα του γάμου του.
Οι δυο τους γιόρτασαν την τέταρτη επέτειό τους ανεβάζοντας στα social media ένα αδημοσίευτο βίντεο από εκείνη την ημέρα. Είναι η στιγμή που Χριστίνα Μπόμπα φτάνει με ένα καΐκι στη στεριά και ο μπαμπάς της την παραδίδει στον Σάκη Τανιμανίδη που δεν μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.
«Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια… Μια ζωή μαζί», έγραψαν στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ονειρεμένες στιγμές στην Ισλανδία
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακλαμάνης: Την Δευτέρα η κλήρωση για το Δικαστικό Συμβούλιο της υπόθεσης Τριαντόπουλου
- ΑΑΔΕ: 10ήμερο λουκέτο σε πιτσαρία στο Π. Φάληρο επειδή… ξήλωσε τη σήμανση της φοροδιαφυγής!
- Κ.Τσουκαλάς: Πολύ μεγάλη αποτυχία της κυβέρνησης στην ασφάλεια των πανεπιστημίων – Έξι χρόνια τι έχει γίνει; Πού είναι η λογοδοσία;
- Φραντσέσκο Ατσέρμπι: Το συγκλονιστικό κείμενο για τον «ήρωα» της Ιντερ
