• LIFE&STYLE

    «Χρυσός» εφοπλιστικός γάμος για τον Αντώνη Χανδρή και την Theodora Warre στο Λονδίνο (pics)

    • NewsRoom


    Ένα λαμπερό μυστήριο σε ένα παραμυθένιο σκηνικό είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο Uppark House and Garden στο νότιο Λονδίνο για τον «χρυσό» γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Χανδρή και της αγαπημένης του Theodora Warre. Εκείνος γόνος μιας πανίσχυρης εφοπλιστικής οικογενείας, γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή, εκείνη σχεδιάστρια κοσμημάτων, διάσημη σε όλο τον κόσμο, ανέβηκαν συγκινημένοι τα σκαλιά της εκκλησίας, ανταλλάσσοντας όρκους  αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπου.

    Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα ζευγάρια για τα βρετανικά media και φυσικά ο γάμος τους δεν θα περνούσε απαρατήρητος, παρά το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

    Όλα τα φλας στράφηκαν πάνω τους, απαθανατίζοντας τη νύφη να φορά ένα λιτό νυφικό στη λογική εκείνου της Μέγκαν Μαρκλ με αρκετές διαφοροποιήσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση εντυπωσιακό.

    Το μυστήριο τέλεσε ο ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν τα παιδιά του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φίλιππος και Θεοδώρα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξανδρος Χανδρής: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που πούλησε την εταιρεία του στη Motor Oil

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφοπλιστικός γάμος κεκλεισμένων των θυρών για τον γιο του Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Χανδρής: Πώς σε 2 χρόνια θα κερδίσει 14,6 εκατ. δολ. από ένα πλοίο



    ΣΧΟΛΙΑ