• LIFE&STYLE

    Χώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

    Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς

    Στέφανος Τσιτσιπάς και Θεοδώρα Πεταλάς


    Χωριστούς δρόμους τράβηξαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Θεοδώρα Πεταλάς.

    Ο λόγος του χωρισμού, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό Μας, είναι η απόσταση. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας λόγω της δουλειάς του ταξιδεύει πολύ συχνά, κάτι που φαίνεται να στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν.

    Εκείνη ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ενώ η έδρα του Στέφανου είναι το Μονακό, όπου πρόσφατα αγόρασε νέο σπίτι.

    Ήταν το 2021 όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας του με τη Θεοδώρα.

    «Γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια μέσω οικογενειακών φίλων. Πρωτοσυναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη και μου άρεσε πολύ ως κοπέλα, αλλά ήμουν ντροπαλός τότε και δεν εξέφρασα τα συναισθήματά μου. Πριν από δύο χρόνια, όμως, πάλι στη Νέα Υόρκη, της ζήτησα να βγούμε ραντεβού, να πάμε στο Μπρούκλιν για φωτογραφίες και νομίζω ότι της άρεσε. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες οι οποίες μέχρι και σήμερα είναι οι αγαπημένες μου. Είναι ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει πολύ, με έχει φέρει σε σοβαρή ισορροπία και τρέφω πολλά συναισθήματα για εκείνη», είχε δηλώσει τότε στο περιοδικό DownTown.

    Ποια είναι η Θεοδώρα Πεταλάς

    Γεννημένη στο Λονδίνο, από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, η Θεοδώρα Πεταλάς ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Εκεί σπούδασε Project Management and Technology.

    Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με οικογενειακούς δεσμούς με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

    Φωτογραφίες τους από κοινές εμφανίσεις τους έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς σπάνια τους «εντόπιζε» ο φακός των παπαράτσι.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η σύντροφός του, κόρη γνωστού επιχειρηματία



    ΣΧΟΛΙΑ