• LIFE&STYLE

    Η άγνωστη σχέση της συντρόφου του Στ. Τσιτσιπά με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας

    • NewsRoom


    Είναι νέα, όμορφη και πλέον ευρέως γνωστή για τη σχέση της με τον Έλληνα καταξιωμένο τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά. Ο λόγος για τη Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία ο Στέφανος διατηρεί σχέση εδώ και μισό χρόνο.

    Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα στο «νησί των Ανέμων» όπου έκανε διακοπές, μετά το τέλος του τουρνουά τένις UTS, στην καρδιά της γαλλικής Ριβιέρας.

    Αυτό που ήταν άγνωστο για την 25χρονη Θεοδώρα είναι το γεγονός ότι η οικογένειά της συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με τη βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας. Μάλιστα, η Θεοδώρα Πεταλάς ήταν παρανυφάκι στο γάμο του μεσαίου αδερφού του βασιλιά της Ολλανδίας, Willem-Alexander.

    Ποιος είναι όμως ο βασικός “κρίκος” που συνδέει τις δύο οικογένειες;

    Ο νονός του πρίγκιπα Johan Friso, του μικρότερου αδερφού του Willem-Alexander και καλός φίλος του πατέρα του, βαρώνος Johan Christian von Jenisch, ήταν ο παππούς της Θεοδώρας Πεταλά!

    Ο πρίγκιπας Johan Friso έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών. Ο Ολλανδός πρίγκιπας πέθανε τον Αύγουστο του 2013 ενώ ήταν σε κώμα από τον Φεβρουάριο του 2012 έπειτα από ένα ατύχημα που είχε στο σκι.

    Όσο για τη Θεοδώρα Πεταλά, εκείνη γεννήθηκε στο Λονδίνο -από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα-, ζει στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης «Project Management and Technology».



    ΣΧΟΛΙΑ