• LIFE&STYLE

    Χολιγουντιανή σταρ ξεφάντωσε στη νυχτερινή Αθήνα (pics)

    λιντσει λοχαν

    H Lindsey Lohan σε νυχτερινή της έξοδο στην Αθήνα


    Αγαπημένο προορισμό φαίνεται πως αποτελεί η Ελλάδα για πολλούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Πολλοί, μάλιστα, από αυτούς έρχονται στη χώρα μας ξανά και ξανά, ενώ άλλοι έχουν επενδύσει και επιχειρηματικά στην ελληνική πρωτεύουσα αλλά και στα δημοφιλή νησιά.

    Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το βράδυ της Τετάρτης μια σταρ, γνωστή φαν της Ελλάδας, να βρίσκεται στην Αθήνα και να διασκεδάζει, παρέα με τη μικρή της αδερφή. Ο λόγος για τη Λίντσεϊ Λόχαν, που είναι γνωστό πως αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα, ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχει ανοίξει δύο νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, τα οποία βρίσκονται σε Αθήνα και Μύκονο.

    λοχαν
    H Lindsey Lohan με τη μικρή της αδερφή, Aliana, σε νυχτερινή τους έξοδο στην Αθήνα

    Το άτακτο κορίτσι του Hollywood φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την καριέρα στην υποκριτική και τις ταινίες και πλέον είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας. Μάλιστα, ήδη από τον Ιανουάριο, παίζεται στο MTV και ένα reality της Lindsay, το οποίο είναι εξ ολοκλήρου γυρισμένο στο Νησί των Ανέμων!

    λοχαν
    H Lindsey Lohan σε νυχτερινή της έξοδο στην Αθήνα

    Το βράδυ της Τετάρτης, η Lindsay έκανε την εμφάνιση της στο κλαμπ της «Lohan» και τράβηξε επάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας. Βέβαια δεν ήταν μόνη της, συνοδευόταν από τη μικρότερη αδερφή της, Aliana. Οι αδερφές Lohan, διασκέδασαν μέχρι το πρωί με καλούς τους φίλους και ήταν ιδιαίτερες χαμογελαστές και ευδιάθετες.

    λοχαν
    Η μικρή αδερφή της Lindsey Lohan, Aliana

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποτυχία το νέο ριάλιτι της Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λίντσεϊ Λόχαν επιτίθεται σε οικογένεια προσφύγων – «Δεν φεύγω αν δεν σας πάρω μαζί μου!»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Λίντσεϊ Λόχαν γυρίζει ριάλιτι για το MTV στη Μύκονο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ