• LIFE&STYLE

    Η Λίντσεϊ Λόχαν επιτίθεται σε οικογένεια προσφύγων – «Δεν φεύγω αν δεν σας πάρω μαζί μου!» 

    • Νίκη Καξερή
    λοχαν-μυκονος-ριαλιτι

    Λίντσεϊ Λόχαν


    Σε ζωντανή αναμετάδοση που έκανε στο Instagram τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Λίντσεϊ Λόχαν κατέγραψε τον διαπληκτισμό που είχε με μία οικογένεια Σύρων προσφύγων σε δρόμο της Μόσχας. Η ηθοποιός, που πέρασε το καλοκαίρι της στη Μύκονο, προσφέρθηκε να πληρώσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για την τετραμελή οικογένεια, την οποία συνάντησε τυχαία, προκειμένου να βρει προσωρινό κατάλυμα.

    Το βίντεο ξεκινά με την 32χρονη να βγαίνει από ένα όχημα και να κατευθύνεται προς την οικογένεια, που βρίσκεται στο δρόμο τυλιγμένη με μία κουβέρτα.

    «Γεια σας, απλά θέλω να σας δείξω μία οικογένεια που γνώρισα. Μία οικογένεια προσφύγων από τη Συρία για την οποία ανησυχώ πολύ. Πραγματικά χρειάζονται βοήθεια», λέει η Λόχαν σε όσους παρακολουθούν την αναμετάδοση.

    Μιλώντας πότε στα αγγλικά και πότε στα αραβικά, η ηθοποιός συνεχίζει, «Θέλετε να έρθετε μαζί μου; Ελάτε μαζί μου, θα σας φροντίσω», ενώ απευθυνόμενη στο ένα παιδάκι λέει, «Θέλεις να μείνεις σε ξενοδοχείο απόψε; Θέλεις να δεις ταινίες; Θα ήταν τέλειο να δεις μία ταινία στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή».

    λοχαν
    Από το Instagram Live της Λίντσεϊ Λόχαν

    Παρά τις επαναλαμβανόμενες προσπάθειες της Λόχαν να πείσει τους πρόσφυγες να έρθουν μαζί της, εκείνοι αρνούνται. Αυτό αμέσως προκάλεσε τον εκνευρισμό της λέγοντας πως, «Δεν φεύγω αν δεν σας πάρω. Τώρα ξέρω ποιοι είστε. Μην παίζετε μαζί μου», ενώ στο τέλος του βίντεο φαίνεται να δημιουργείται ένταση ανάμεσα στην ηθοποιό και την μητέρα.

    «Δε θα έπρεπε να τα έχεις στο πάτωμα, θα έπρεπε να ήσουν μία σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και να κάνεις ό,τι μπορείς για τα παιδιά σου, ώστε να έχουν μία καλύτερη ζωή. Αν κάποιος τους προσφέρει ένα σπίτι και ένα κρεβάτι, που αυτή τη στιγμή τυχαίνει να είμαι εγώ, πρέπει να τους το δώσεις.»

    Λοχαν
    Λίντσεϊ Λόχαν

    Μετά το ξέσπασμα της Λίντσεϊ Λόχαν στη μητέρα, η οικογένεια σηκώνεται και απομακρύνεται από εκείνη, κάτι που ώθησε την ηθοποιό να φωνάξει, «Κοίτα τι γίνεται! Κάνουν εμπόριο παιδιών! Καταστρέφετε την αραβική κουλτούρα με αυτά που κάνετε!»

    Το παράξενο συμβάν έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο Twitter με τους χρήστες να αποδοκιμάζουν έντονα τις πράξεις της ηθοποιού, ενώ έκαναν λόγο για απόπειρα απαγωγής των δύο παιδιών.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks Gala: Ποια κοπέλα νίκησε και ποια αποχώρησε; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα πιο ξεκαρδιστικά meme για την κριτή του Greece’s Next Top Model



    ΣΧΟΛΙΑ