• LIFE&STYLE

    Χυμός αλόη: Γιατί πρέπει να τον εντάξεις στην καθημερινότητα σου

    • NewsRoom


    Μέχρι τώρα γνώριζα τις ευεργετικές ιδιότητες της αλόης για το δέρμα μας, ήξερα ότι μας βοηθάει πολύ να λάμψουμε προσφέροντας ενυδάτωση και καταπραΰνοντας την επιδερμίδα μας μετά από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

    Και όμως τα θετικά της στοιχεία είναι πολλά περισσότερα.

    Πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, η αλόη βέρα έχει τη δύναμη να βοηθάει το σώμα μας με διάφορους τρόπους, ειδικά όταν καταναλώνεται ως ρόφημα, παρά την κάπως πικρή γεύση του.

    Η λίστα με τα πλεονεκτήματα του χυμού της αλόης είναι εντυπωσιακή. Τα οφέλη κυμαίνονται από την θρέψη του δέρματος μέχρι τον εσωτερικό καθαρισμό του ήπατος και την ενίσχυση της καρδιακής και πνευματικής μας υγείας.

    Superfoods Αλόη Βέρα 30 Κάψουλες, (Συμπλήρωμα διατροφής, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας, προσφέρει μια γενική αίσθηση ευεξίας)

    Τιμή: 16.90 ευρώ

    Οι ίδιες αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που ανακουφίζουν τα ηλιακά εγκαύματα δρουν ευεγερτικά και σε ό τι αφορά την υγεία του εντέρου και να αποτοξινώνουν το σώμα μας.

    Εκτός από τα πλεονεκτήματα για την υγεία ο χυμός της αλόης βοηθάει να αποκτήσουμε καλύτερη διάθεση.

    Scroll-αρε για να ανακαλύψεις τα οφέλη του χυμού της αλόης και να γευθείς την αίσθηση μιας καλύτερης υγείας.

    KALOE Gel Αλόης Μαστίχα Χίου 1000ml (3 τεμάχια και ΔΩΡΟ αντιηλιακό spray), φυσικός χυμός βιολογικής Αλόης (δρα κατά των παθήσεων του πεπτικού συστήµατος. Συµβάλλει στην επούλωση τραυµάτων, στην ανάπλαση της επιδερµίδας και στην αντιγήρανση, έχει σηµαντική αντιµικροβιακή, αντιφλεγµονώδη, αντικαρκινική και αντιοξειδωτική δράση. Συµβάλλει επίσης στη ρύθµιση των τιµών των λιπιδίων και του σακχάρου αίµατος, δρα προστατευτικά για την καρδιά και τα αγγεία, ενώ βοηθάει και στην ενίσχυση της τριχοφυΐας)

    Τιμή: 75.00 ευρώ

    Βοηθά στην πέψη

    Την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με το πεπτικό σου σύστημα, σκέψου να δοκιμάσεις χυμό αλόης βέρα.

    Το αντιφλεγμονώδες φυτό έχει καταπραϋντική επίδραση στο στομάχι και στα έντερα, βοηθώντας σε θέματα όπως η καούρα και άλλες διαταραχές. Η αλόη έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει τα καλά βακτήρια στο έντερο.

    OPTIMA, Aloe vera juice with cranberry (συμβάλλει στην καλή λειτουργία και στη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος) 

    Τιμή: 24,45 ευρώ

    Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

    Όταν ενσωματώνεις τον χυμό αλόης στη διατροφή σου, ωφελείσαι από τα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα και τα αμινοξέα που υπάρχουν στη γέλη του φυτού, τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

    Η αλόη βέρα αλκαλοποιεί επίσης το σώμα, βοηθώντας στη διατήρηση μιας υγιούς οξεοαλκαλικής ισορροπίας, μειώνοντας έτσι τη φλεγμονή.

    THE BODYSHOP, Aloe smoothing night cream (ενυδατική κρέμα νύχτας, προσφέρει θρέψη, αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία, καταπραΰνει και απαλύνει την επιδερμίδα) 
    Τιμή: 15,00 ευρώ

    Διαβάστε τη συνέχεια στο coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δέκα υπέροχες ανοιξιάτικες πλεξούδες για να δοκιμάσετε φέτος στα μαλλιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 απλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό προς τους άλλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοιξιάτικα θηλυκά φορέματα για smart casual εμφανίσεις



    ΣΧΟΛΙΑ