• LIFE&STYLE

    Χάρης Ρώμας: Εγώ ανακάλυψα πρώτος την Αθηνά Οικονομάκου

    Αθηνά Οικονομάκου και Χάρης Ρώμας


    Η Αθηνά Οικονομάκου έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και σήμερα η καριέρα της ως ηθοποιός έχει εκτοξευτεί στα ύψη.

    Τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά «Έλα στη Θέση μου» στον ALPHA, ενώ το 2016 έκανε τα πρώτα της βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο λανσάροντας την πρώτη συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων της.

    Τον Φεβρουάριο του 2019 άνοιξε το πρώτο showroom-κατάστημα και φέτος συνεργάζεται με την Μαίρη Συνατσάκη στην πρώτη τους κοινή συλλογή ρούχων με έμφαση στα οικολογικά υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

    Μπορεί ο πιο αξιομνημόνευτος ρόλος της να είναι ως η κακιά στη «Ζωή της Άλλης», ωστόσο το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε στην τηλεοπτική σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» στον ΑΝΤ1.

    Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Χάρης Ρώμας κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν και υπενθυμίζει ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που έδωσε στην άγνωστη τότε Αθηνά Οικονομάκου τον πρώτο της μεγάλο ρόλο.

    Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος που φέτος επέστρεψε με το revival του «Καφέ της Χαράς» ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από το 2007, την οποία συνόδευσε γράφοντας:

    «Ε,ναι λοιπόν! Και αυτό το πανέμορφο κορίτσι το ανακάλυψα εγώ πρώτος στην ακρόαση για το Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο και της έδωσα ένα μεγάλο ρόλο.

    Οι ικανότητες της είναι πολλές. Ούτε τις μισές δεν έχει δείξει ακόμα, πιστεύω. Εύχομαι κάθε τύχη στην Αθηνούλα. Γιατί την αξίζει!».

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:



    ΣΧΟΛΙΑ