• LIFE&STYLE

    Χαμός στο Survivor: Το ξέσπασμα του Τόνι, η αποχώρηση και οι 2 νέες ομάδες (video)

    • NewsRoom
    σερβαιβορ

    Στο στίβος μάχης


    Μία αποχώρηση και μία έκπληξη που ανατρέπει ξανά τα δεδομένα επεφύλλασσε το Survivor για Έλληνες και Τούρκους στο επεισόδιο της Τρίτης. Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Βασίλης, ο Τόνι και ο Σπύρος.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να αποχωρήσει ο Βασίλης Βασιλικός από το ριάλιτι επιβίωσης.

    «Νιώθω λίγο άσχημα, είμαι λίγο απογοητευμένος με τον εαυτό μου που σταμάτησα να προσπαθώ. Το καλό είναι ότι έζησα όλο το κεφάλαιο Ελλάδα – Τουρκία, πήρα πολλές εμπειρίες. Γνώρισα πτυχές της προσωπικότητάς μου που μου ήταν άγνωστες μέχρι να μπω στο παιχνίδι. Έφτασα στα όριά μου και μπορώ να πω ότι νιώθω και μια ανακούφιση», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Βασιλικός.

    Βέβαια, μία ανακοίνωση από τον παρουσιαστή έφερε τα πάνω-κάτω, καθώς οι δύο ομάδες διαλύθηκαν και έγιναν μικτές.

    Ως αρχηγοί ψηφίστηκαν η Κατερίνα Δαλάκα και η Σεντά. Οι δύο γυναίκες κλήθηκαν να επιλέξουν τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους, και έχουν ως εξής:

    Κατερίνα Δαλάκα (Μαύρη): Sude, Δήμητρα Βαμβακούση, Melisa, Ελπίδα Μεζιρίδου, Atakan, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Yusuf, Σπύρος Γουρδούπης, Emre.

    Seda Ocak (Άσπρη): Αφροδίτη Σκαφίδα, Busra, Ρία Κολοβού, Sabriye, Νίκος Κοσμάς, Hikmet, Τόνι Σταυράτης, Bora, Κυριάκος Πελεκάνος, Okay.

    Οι δύο νέες ομάδες έπαιξαν για ακόμα ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε εκείνη της Κατερίνας με τους παίκτες να αγωνίζονται ξανά μεταξύ τους. Στο τέλος εκείνη που κατάφερε να κερδίσει το αυτοκίνητο και ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς ήταν η Σαμπριέ.

    Νωρίτερα, ένταση δημιουργήθηκε στην καλύβα των Ελλήνων με αφορμή το φαγητό και τις καρύδες. Ο Τόνι νευρίασε και ξέσπασε εναντίον του Νίκου τον οποίο χαρακτήρισε ως «πατσαβούρα», ενώ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έφτυσε κάτω, προκαλώντας τον Νίκο, με αποτέλεσμα κι εκείνος να χάσει την ψυχραιμία του. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων παικτών, το επεισόδιο έληξε.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΚΑΪ: Τέλος το Survivor και το Power of Love – Τι θα γίνει με Τανιμανίδη-Λιανό-Μπακοδήμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Μάθαμε τι συμβαίνει μεταξύ της Ασημίνας και του Πάνου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που επέστρεψαν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ