• LIFE&STYLE

    MasterChef: Αυτοί είναι οι παίκτες που επέστρεψαν (video)

    • NewsRoom
    masterchef


    Δέκα πρώην διαγωνιζόμενοι του MasterChef 3, που αποχώρησαν νωρίς από το παιχνίδι, είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται ξανά μέσα στο σπίτι, ωστόσο μόνο τρεις κατάφεραν να επιστρέψουν.

    Ο λόγος για τους Τάσο Κυρικλάκη, Χαράλαμπο Κοτσώνη, Άλκηστη Αλεξάκη, Γιάννα Ρέντεση, Εύα Αμπάν, Ντέιβιντ Τζίμερσον, Θάνο Σπανό, Γιώργο Ορφανό, Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου και Κωνσταντίνα Δημητρίου.

    Οι παραπάνω φιλόδοξοι MasterChef μαγείρεψαν για τους τρεις κριτές, ο καθένας από τους οποίους είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μόνο έναν παίκτη που βρισκόταν στην ομάδα του.

    Έπειτα από την απαιτητική δοκιμασία, εκείνοι που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις μαγειρικές ικανότητές τους ήταν ο Θάνος Σπανός για την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ντέιβιντ Τζίμερσον για την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη και ο Χαράλαμπος Κοτσώνης για εκείνη του Σωτήρη Κοντιζά.

    Βέβαια, μία ακόμη ευκαιρία θα δοθεί στους επτά εναπομείναντες παίκτες σήμερα, Τρίτη.

    Οι διαγωνιζόμενοι που βρίσκονται όλον αυτόν τον καιρό μέσα στο σπίτι του MasterChef είχαν περιέργεια να μάθουν τη γνώμη που έχει σχηματίσει ο κόσμος για τον κάθε παίκτη με αποτέλεσμα να ρωτούν όσους βρίσκονταν εκτός.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Πανικός στην ελληνική ομάδα – Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Τζώρτζης του MasterChef 2 δηλώνει: «Οι φετινοί παίκτες είναι χαμηλότερου επιπέδου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Η Άλκηστις διαβάζει Twitter και «θάβει» Σπυριδούλα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ