• LIFE&STYLE

    Χαμός με Μικρούτσικο και Light – «Ντροπή αυτό που του έκαναν» (video)

    • NewsRoom
    Ανδρέας Μικρούτσικος - Light

    Ανδρέας Μικρούτσικος – Light


    Άγρια κόντρα δίχως τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Light και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

    Ο γνωστός τράπερ συμμετέχει φέτος στην κριτική επιτροπή του μουσικού ριάλιτι Fame Story, στο οποίο -όπως είναι γνωστό- παρουσιαστής τη δεκαετία των 00’s ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

    Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Light αναφέρθηκε χθες στον παρουσιαστή με απαξιωτικά λόγια, με τον τελευταίο, βέβαια, να απαντά.

    «Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο. Είτε μιλάει είτε δε μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μικρούτσικος.

    Σήμερα, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, η Νανά Παλαιτσάκη χαρακτήρισε «ντροπή» αυτό που έκανε η εκπομπή στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

    «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.

    Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

    Η Νανά Παλαιτσάκη είπε στη συνέχεια: «Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…».

    Ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στο ραντεβού του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Barking Well για να συζητήσει για την ενδεχόμενη παρουσία του στο Fame Story.

    Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, αύριο αναμένεται να απαντήσει ο Μικρούτσικος στην εταιρεία παραγωγής για το αν θα είναι ή όχι στο show.

    Η Νανά Παλαιτσάκη είπε με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα: «Άρα αυτό, αφήνω κάποιον να με βρίσει δηλαδή για να τον βρω σε ένα πρότζεκτ και να υπάρχω μαζί του;».

     

    Οι σκληρές δηλώσεις του Light

    Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ και κριτής του Fame Story δήλωσε στην Super Κατερίνα:

    «Έχω μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγκούρες; Ποιο πράγμα είναι ηλικιακός ρατσισμός;

    Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι κυρίως αντίστροφος.

    Είναι αυτοί που είναι 150 χρονών, οι οποίο θεωρούν ότι επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας;».

    Ο Light είπε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι ο κύριος Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έχει ζήσει την εποχή των παχιών αγελάδων, έχει βγάλει πάρα πολλά εκατομμύρια, έχει φάει ακόμα περισσότερα εκατομμύρια, μπορεί να μας κάνει το θύμα.

    Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μην θυματοποιούν τον εαυτό τους, είναι λίγο αστείο για εμάς όταν το βλέπουμε. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μην μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο, να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν ήταν το δικό μου».

    Ο Light ανέφερε επίσης: «Τον γκούγκλαρα τον άνθρωπο και είδα ότι 50 χρόνια κάνει trash και στα 75 του αντί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου, κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω. Να είναι καλά, του εύχομαι τα καλύτερα.

    Μου φάνηκε τραγικό ένας κύριος που είναι στην ηλικία του παππού μου δεν μπορούσε να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο».

     

    Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου

    Με τη σειρά του, ο παρουσιαστής απάντησε στον Light: «Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δύο.

    Είτε μιλάει, είτε δεν μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις αηδίες του που δεν με απασχολούν. Δεν με απασχολεί, ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες, την έφτασε στα όρια των… 500 ετών.

    Και γκουκλάρει και δεν ξέρει τι διαβάζει, είναι άσχετος. Είναι ακίνδυνος του κερατά, γιατί είναι ανυπόστατα και τερατολογήματα αυτά που λέει.

    Είδα την ασχετίλα να βάζει το ποδαράκι του και στα πολιτικά. Δεν μας φτάνει που βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα.

    Ένας τύπος που του βρήκαν μερικά όπλα και κάτι ναρκωτικά του βρήκαν. Εγώ το ξέρω και να με μηνύσει. Είναι ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Εγώ είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση».

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου

    Έχει πεθάνει ο Αρκάς; Η απάντηση στο νέο σκίτσο του

    Σέριφος, Σίφνος, Μήλος ζητούν άλλο ένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο την εβδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ