• LIFE&STYLE

    Χαλαρώστε από το άγχος σε 5 λεπτά!

    • NewsRoom


    Είστε στο γραφείο και νιώθετε αγχωμένοι. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό που μόλις σας συνέβη. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να νιώσετε σπίτι με τα παιδιά ή τον/ην σύντροφό σας. Να τι μπορείτε να κάνετε για να χαλαρώσετε από το άγχος σε μόλις 5 λεπτά. Έτοιμοι;

    1. Κλείστε τα μάτια σας, όπου κι αν βρίσκεστε, γείρετε το κεφάλι σας πίσω στην καρέκλα κι επικεντρωθείτε στην αναπνοή σας.

    2. Προσπαθήστε να εκπνέετε βγάζοντας αέρα από τη μύτη, αργά σε διπλάσιο χρόνο από την εισπνοή σας. Αυτή είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στη γιόγκα.

    3. Οραματιστείτε. Με τα μάτια κλειστά νιώστε πως πηγαίνετε σ΄ένα μέρος που σας χαλαρώνει.Μπορεί να είναι το μέρος όπου πηγαίνατε διακοπές όταν είσαστε παιδί, ή ένα μέρος που τώρα θα το δημιουργήσετε. Αισθανθείτε την άμμο, το γρασίδι ή το χώμα κάτω από τα πόδια σας (ανάλογα με το μέρος στο οποίο έχετε ταξιδέψει φανταστικά), ακούστε τους ήχους, δείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνει.

    4. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι χρειάζεται. Με τα μάτια κλειστά κάντε έναν εσωτερικό διάλογο, ρωτώντας τι θα θέλατε για να νιώσετε καλά. Υποσχεθείτε πως θα δώσετε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεστε όταν ανοίξετε τα μάτια σας.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Βρείτε τα σωστά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι να κάνετε για να μοσχοβολάτε ακόμη κι όταν δεν φοράτε άρωμα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H&M: 10+1 πανέμορφα ζευγάρια παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι!



    ΣΧΟΛΙΑ