array(0) {
}
        
    
Menu
3.17%
Τζίρος: 387.76 εκατ.

Χανταϊός – καθ. Απ. Βανταράκης: 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία

Life & Style

Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν το βέτο

Comments

Μια ιδιαίτερη εβδομάδα διανύουν οι παίκτες του Big Brother, καθώς το σπίτι έχει μεταμορφωθεί σε στρατόπεδο, κάτι που έχει προκαλέσει εντάσεις.

Με εντολή του Μεγάλου Αδελφού, οι παίκτες έγιναν στρατιώτες και καλούνται να μπουν σε μια διαφορετική καθημερινότητα. Από τη μία οι σκοπιές κατά τη διάρκεια της νύχτας, που έχει επηρεάσει τον ύπνο τους και από την άλλη η παραλλαγή που πρέπει να φορούν συνέχεια, δημιούργησε προβλήματα στο σπίτι και ειδικότερα με τον Θέμη, ο οποίος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Αποτέλεσμα είναι οι καυγάδες ανάμεσα στον Θέμη και τη Σοφία, αλλά και τον Δημήτρη Κεχαγιά. Βέβαια, οι «παραβάσεις» θα έχουν σοβαρό τίμημα στο τέλος, καθώς ο Μεγάλος Αδελφός θα τους αδειάσει την αποθήκη με τα τρόφιμα!

Παράλληλα, οι παίκτες όπως κάθε εβδομάδα, θα κληθούν να ψηφίσουν δύο άτομα προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν, υποψήφιοι προς αποχώρηση μέχρι στιγμής είναι η Ραμόνα, ο Χρήστος, η Άννα Μαρία και για πρώτη φορά στη δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Δημήτρης Πυργίδης.

Σημειώνεται ότι η Σοφία αναδείχθηκε αρχηγός αυτή την εβδομάδα και έχει ασυλία. Ωστόσο, μένει και η δοκιμασία για το βέτο, που αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω σε περίπτωση που την κερδίσει κάποιος από τους υποψήφιους.

Απόψε, μετά τη Σοφία, στρατηγός γίνεται ο Δημήτρης Πυργίδης.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Η άγνωστη σχέση του Λευτέρη Σουλτάτου με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

GNTM: Η παρέμβαση του Καράβα και γιατί δεν αποχώρησε κανείς (video)

Ζώδια-Λίτσα Πατέρα: Ποια μέρα του Ιανουαρίου αναμένεται «εκρηκτική» – «Φοβάμαι ότι κάτι σημαντικό θα γίνει»

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη για Σία Κοσιώνη: Είναι self-made woman και σοβαρός επαγγελματίας (video)
Akylas-Eurovision: Το σκηνικό, οι αναφορές στην αρχαιότητα και οι συμβολισμοί
Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με τόσα ρεκόρ… ο Ολυμπιακός είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί
Νότης Σφακιανάκης: Ξανά πένθος για τον τραγουδιστή
Met Gala 2026: Όταν η τέχνη του μετάλλου συνάντησε τη θηλυκότητα δια χειρός Celia Kritharioti!
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί