• LIFE&STYLE

    GNTM: Η παρέμβαση του Καράβα και γιατί δεν αποχώρησε κανείς (video)

    • NewsRoom


    Οξύνθηκαν τα πνεύματα το βράδυ της Τρίτης στο GNTM 3 μεταξύ κάποιων παικτών και του coach Γιώργου Καράβα, με αποτέλεσμα να γίνει η ανατροπή και να μην αποχωρεί κανείς από τον διαγωνισμό.

    Αφορμή στάθηκε η επιλογή του Γιώργου Καράβα για νικητή στη δοκιμασία επιβράβευσης, κατά την οποία τα μοντέλα κλήθηκαν να ντυθούν με στενές latex φόρμες και να βγάλουν σέλφι με τάμπλετ. Και όλα αυτά μέσα σε 2′.

    Ο Γιώργος Καράβας ανέδειξε τον Αιμιλιάνο ως νικητή της δοκιμασίας, κάτι που ενόχλησε τον Ανδρέα, τον Έντουαρντ, αλλά και τον Δημοσθένη, οι οποίοι ένιωσαν αδικημένοι.

    Την ενόχλησή τους έδειξαν στη Ζενεβιέβ και τον Γιώργο κάτι που έφερε ένταση στο σετ.

    Εν τέλει, ο νικητής Αιμιλιάνο επέλεξε την Μαριαγάπη να τον συνοδεύσει στο σετ της επαγγελματικής φωτογράφισης που κέρδισε με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό. Ως «prop», δηλαδή βοηθούς-κομπάρσους, τα μοντέλα επέλεξαν τον Ηρακλή και τη Λία.

    Η ανάρμοστη συμπεριφορά των παικτών που ένιωσαν αδικημένοι απέναντι στον Γιώργο Καράβα δεν έμεινε απαρατήρητη με αποτέλεσμα να τους δώσει ένα μάθημα στη δοκιμασία αποχώρησης.

    Τα μοντέλα πόζαραν σε καμπάνια για ρολόι, ωστόσο, αυτή τη φορά έπρεπε να είναι εκείνοι που θα επιλέξουν το κλικ που φτάνει στο πλατό.

    Το αποτέλεσμα δυσαρέστησε τους κριτές με τη Βίκυ Καγιά να λέει χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν ότι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!».

    Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών και ότι οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

    Όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλα αυτό που συνέβη.

    Τελικά, οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς ούτε την καλύτερη φωτογραφία και ούτε θα υπάρξει αποχώρηση.

    Τι θα δούμε τη Δευτέρα 1/12

    Διαβάστε επίσης:

    Eurovision 2021: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

    Αντώνης Ρέμος και Θοδωρής Αθερίδης live στο Instagram του MEGA

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ