• LIFE&STYLE

    Big Brother: Γυναικεία υπόθεση ο τελικός; Το αδιαφιλονίκητο φαβορί και η μεγάλη ανατροπή (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Δημήτρης Πυργίδης


    Αυλαία ρίχνει απόψε το πολυσυζητημένο ριάλιτι Big Brother, με ένα ξεχωριστό live κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ.

    Έπειτα από τρεις μήνες εγκλεισμού, πέντε συγκάτοικοι κατάφεραν να «επιβιώσουν» μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και να φτάσουν μέχρι το τέλος. Εντάσεις, καυγάδες, συγκινήσεις, χαρές, δοκιμασίες και εκπλήξεις έζησαν οι παίκτες καθ’ όλη την πορεία τους στο Big Brother, ενώ πλέον ήρθε η ώρα της κρίσης.

    Για μία ολόκληρη εβδομάδα, οι Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη, Δημήτρης Πυργίδης, Ζακ Ιωαννίδης και Γρηγόρης Τσεκούρας τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, με το αποτέλεσμα να φαίνεται λίγο-πολύ προβλέψιμο, καθώς το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη δεν είναι άλλη από την Κρητικιά Άννα Μαρία.

    Πρόκειται για την παίκτρια που κέρδισε μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και κατάφερε να αναπτύξει ένα γερό fanbase, που κάνει αισθητό την παρουσία του σε όλα τα social media και υποστηρίζει την παίκτρια με πάθος.

    Αν και οι συγκάτοικοί της έχουν διαμορφώσει διαφορετική άποψη για την Άννα Μαρία, την οποία μάλιστα έστειλαν στον «τάκο» 9 φορές, οι τηλεθεατές κάθε φορά την έσωζαν με τη θετική τους ψήφο. Μάλιστα, αν ισχύουν τα νούμερα που κυκλοφορούν κατά καιρούς στο διαδίκτυο, η Άννα Μαρία ήταν πρώτη στην προτίμηση του κοινού με τεράστια διαφορά χιλιάδων ψήφων, καθώς όπως φαίνεται είναι η παίκτρια με την οποία συνδέθηκαν συναισθηματικά περισσότερο. Φαινόμενο που θυμίζει τον Ντάνο του πρώτου Survivor.

    Η αίσθηση του δικαίου και η ειλικρίνεια απέναντι στους συμπαίκτες της, καθώς φρόντιζε να τα λέει όλα «έξω από τα δόντια», το χιούμορ της, η διάθεση για πλάκα, η θεατρικότητα που τη διακρίνει, μαζί με την ισχυρή προσωπικότητά της φαίνεται πως είναι η απόλυτη συνταγή για τη νίκη, κάτι που αναμένεται να δούμε απόψε στον ΣΚΑΪ.

    Δυνατή αντίπαλος της Άννας Μαρίας θεωρείται η Σοφία, ακόμα μια ισχυρή προσωπικότητα στο παιχνίδι, που άλλοτε έχει προκαλέσει και άλλοτε έχει συγκινήσει, μετατρέποντας έτσι τον τελικό του Big Brother σε γυναικεία υπόθεση.

    Την τελευταία εβδομάδα, φαίνεται πως η Σοφία έχει κερδίσει αρκετή μερίδα του κοινού, ενώ η συμπεριφορά της Άννας Μαρίας έχει δυσαρεστήσει αρκετά. Θα σταθεί αυτό αιτία για να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να χάσει την πρωτιά; Πρόκειται για ένα δύσκολο και μακρινό σενάριο.

    Από την άλλη, τα τρία αγόρια του τελικού, Δημήτρης, Ζακ και Γρηγόρης αναμένεται να βρεθούν στην τρίτη, τέταρτη και πέμπτη θέση αντιστοίχως. Αυτή είναι και η σειρά που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Όμως, δεν αποκλείεται να δούμε τον «Χάος» στη δεύτερη θέση επικρατώντας έναντι της Σοφίας, καθώς και εκείνος έχει το δικό του κοινό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε στο πλατό του live με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και δίπλα του τον Ανδρέα Μικρούτσικο, θα δούμε 11 πρώην παίκτες του Big Brother.

    Λόγω κορονοϊού δεν αναμένονται ιδιαίτερα μεγάλες εκπλήξεις για την βραδιά.

    Ποιος θα φύγει απόψε από το σπίτι του Big Brother πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ;

    Το «Πάμε Δανάη!» για τον τελικό:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Μια εβδομάδα νωρίτερα η πρεμιέρα – Ονόματα έκπληξη στους Διασήμους (video)

    Άγριες Μέλισσες: Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 21-23/12

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ