• LIFE&STYLE

    Avatar: Έρχονται 4 sequels της πιο μεγάλης κινηματογραφικής εισπρακτικής επιτυχίας


    Πριν το 2009, το να βλέπει κανείς ταινίες 3D στο σινεμά δεν ήταν και η πιο διαδεδομένη συνήθεια. Αυτό, όμως, άλλαξε με το Avatar, το πρωτοποριακό δημιούργημα του James Cameron, που σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών.

    Εννιά χρόνια μετά, το 2018 – παρά το γεγονός ότι οι 3D ταινίες έχουν περάσει στην καθημερινότητά μας – ο Cameron θα κυκλοφορήσει τη συνέχεια της επικής φαντασιακής ταινίας, αλλά δεν θα σταματήσει εκεί. Σύμφωνα με το Variety, ο σκηνοθέτης έχει ετοιμάσει ακόμα 4 ταινίες Avatar, που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα επόμενα χρόνια.

    Στην αρχή, ο Cameron είχε σχεδιάσει την προβολή δύο μόνο ταινιών, αλλά ύστερα από μια συνάντηση με μερικούς κορυφαίους καλλιτέχνες και designers, αντιλήφθηκε πως έχει πολύ υλικό και γι’αυτό προχώρησε στην ανακοίνωση τριών επιπλέον sequels.

    “Μέχρι στιγμής, αυτό που βλέπω είναι πολύ καλύτερο από την πρώτη ταινία. Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε ένα τεράστιο κινηματογραφικό project, φτιάχνοντας τέσσερις ακόμα επικές ταινίες, κάθε μια από τις οποίες θα μπορεί να σταθεί μόνη της, αλλά όλες μαζί θα αποτελέσουν ένα έπος”, είπε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ενώ στο περιοδικό αναφέρεται πως όσοι έχουν δει το αποτέλεσμα έχουν μείνει άφωνοι.

    Η συνέχεια των ταινιών Avatar μπορεί να αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αφού η αρχική ταινία δεν έχει ωριμάσει ακόμα πολύ. Ο Cameron, όμως, σπεύδει να δώσει κάποιες πληροφορίες για τους χαρακτήρες, τις ρυθμίσεις και τα πλάσματα των ταινιών, διαχωρίζοντας τα από αυτά της πρώτης ταινίας, την οποία ο ίδιος δεν θεωρεί και μεγάλη επιτυχία.

    Το πρώτο sequel, γνωστό ως Avatar 2, αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το Δεκέμβριο του 2018. Το 2020 θα κυκλοφορήσει το Avatar 3, το 2022 το Avatar 4 και το 2023 το Avatar 5.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/ekthesi-vivlion-tou-idrimatos-ekaterini-laskaridi-sti-markiani-vivliothiki-tis-venetias/64233

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/xefantose-sti-mikono-engoni-tou-glixmpourgk-pics-video/64318

     



    ΣΧΟΛΙΑ