• LIFE&STYLE

    Αθηνά Οικονομάκου: Κολλάω με το «Έρωτας Μετά»

    • NewsRoom

    Βάσω Λασκαράκη και Αθηνά Οικονομάκου


    Για την τηλεόραση και την επαγγελματική της πορεία μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αθηνά Οικονομάκου.

    Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν στη σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου» αποκάλυψε στο TV Κους Κους το αγαπημένο της τηλεοπτικό πρόγραμμα.

    Όταν χαλαρώνεις το βραδύ, τι παρακολουθείς;

    Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή που γέννησα κι έπειτα, ανοίγω ελάχιστα την τηλεόραση και μάλιστα πολύ αργά. Ούτε τη δική μας σειρά δεν καταφέρνω να δω.

    Οπότε, δεν βλέπω πολλή τηλεό­ραση. Αν καταφέρω, όμως, κολλάω με το «Έρωτας Μετά», που παίζει και η κουμπάρα μου (σ.σ. Βάσω Λασκαράκη) και νομίζω ότι είναι μία καταπληκτική δουλειά.

    Ποιοι είναι οι λόγοι που δεν έχεις πει μέχρι σήμερα το «ναι» σε μία εκπομπή-σόου, αναλαμβάνοντας χρέη παρουσιάστριας;

    Μου κάνουν πολύ συχνά προτάσεις είτε να συμμετάσχω ως παίκτρια σε σόου τραγου­διού, χορού είτε να βρεθώ στη θέση του κριτή ή ακόμη και της παρουσιάστριας σε φορμάτ που σκίζουν.

    Όμως, όσο κι αν με δελεάζουν, γιατί το βλέπω ως πρόκληση, βάζω κάτω τους χρόνους μου, τα δεδομένα, τις επιλογές μου και λέω όχι. Λέω όχι γιατί είναι κάτι καινούρ­γιο, είναι κάτι που ναι μεν χρειάζεται αυθορ­μητισμό και επικοινωνιακό χάρισμα, τα οποία έχω, αλλά θέλω να τα αξιοποιώ όταν και όπου εγώ θέλω.

    Το να κάνω μία live εκπομπή θα με αγχώσει πολύ κι επειδή δεν έχω χρόνο να το μελετήσω και να κάτσω να ασχοληθώ για να το κάνω καλά, κι επειδή άλλη είναι η δουλειά μου και είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις σε αυτή, δεν λέω το ναι στην παρουσίαση!

    Νιώθεις ευγνώμων για την επαγγελματική σου πορεία;

    Πολύ, από την ημέρα που ξεκίνησα δεν έχω περάσει ποτέ σκαμπανεβάσματα, δεν έχω δει την πορεία μου σε καμπή. Γι’ αυτό δεν θέλω να τα κάνω όλα μαζί, καθώς νιώθω ότι θα ξεπεράσω τα όρια και δεν θα ευχαριστιέμαι αυτά που κάνω. Προσπαθώ να είμαι, κοινώς, συγκρατημένη, να ανοίγομαι σε τομείς που δεν με εκθέτουν τόσο, θέλω να είμαι πιο προστατευμένη.



    ΣΧΟΛΙΑ