• LIFE&STYLE

    Το mononews σας προτείνει να ψηφίσετε την Αθήνα στο διαγωνισμό European best destination

    • NewsRoom


    Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων συμμετέχει στο διαγωνισμό European best destination που διοργανώνεται  από τα μεγαλύτερα δίκτυα του ευρωπαϊκού τουρισμού http://www.europeanbestdestinations.com/ το οποίο απαριθμεί περισσότερα από 355 μέλη – γραφεία τουρισμού και προωθεί τις ομορφιές της Ευρώπης σε ένα ευρύ κοινό – πάνω από 3 εκατομμύρια ταξιδιώτες – σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς και σε επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού.

    best-images-of-athens-monastiraki-square-copyright-visit-greece-european-best-destinations

    Το mononews σας προτείνει να ψηφίσετε την Αθήνα ως τον καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό καθώς η χώρα μας έχει ανάγκη από τέτοιου είδους προβολή.

    Ειδικά σε μια περίοδο που οι γειτονικές χώρες ,όπως για παράδειγμα η Τουρκία δέχονται τρομοκρατικές επιθέσεις, η Ελλάδα θεωρείται “παράδεισος”  ασφάλειας . Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 20 Ιανουαρίου ως 10 Φεβρουαρίου, ενώ το αντισταθμιστικό όφελος της πόλης μας θα είναι τεράστιο καθώς θα ακολουθήσουν δημοσιεύσεις για την Αθήνα ως “European Best Destination 2016” στα μεγαλύτερα και πιο έγκριτα διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα.

    Ας ψηφίσουμε, λοιπόν, την Αθήνα ως  τον δημοφιλέστερο προορισμό στην Ευρώπη.

    Ψηφίστε εδώ την Αθηνα http://www.vote.ebdest.in/



    ΣΧΟΛΙΑ