• LIFE&STYLE

    Πρώτος για την καλύτερη ιδέα της Ευρώπης ο Χ. Ιωάννου. Η ψηφοφορία συνεχίζεται


    Στις 6 Ιανουαρίου η δημοσιογραφική ομάδα του mononews.gr είδε τυχαία στο διαδίκτυο μια είδηση. Το TEDxBinnenhof σε έναν διαγωνισμό που διεξάγει, θέλει να επιλέξει την καλύτερη ιδέα για την Ευρώπη για να παρουσιαστεί στη Χάγη της Ολλανδίας σε μια ειδική τελετή στις 31 Μαρτίου 2016.  Ανάμεσα στους ευρωπαίους που έχει επιλεγεί  για να αναμετρηθεί με άλλους 14 ευρωπαίους είναι και ένας Έλληνας. Ο Χαράλαμπος Ιωάννου. Ένα λαμπρό μυαλό που ως μαθητής στο Λύκειο ακόμη, σχεδίασε τη «Μηχανή ενίσχυσης δύναμης και υποβοήθησης κινήσεων παλάμης», ένα «εξωσκελετικό γάντι» που ενισχύει και υποστηρίζει την κίνηση των αρθρώσεων της άκρας χειρός, προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από αναπηρία.

    ioannou haralampos

    Τότε μας ήλθε μια ιδέα. Να αναρτήσουμε αυτό το ρεπορτάζ στο mononews.gr και να καλέσουμε τους αναγνώστες και τους φίλους μας να ψηφίσουν τον Έλληνα Χαράλαμπο Ιωάννου για την καλύτερη ιδέα της Ευρώπης. Η ανταπόκριση σας έως σήμερα είναι σημαντική. Το ρεπορτάζ αυτό ήδη το έχουν διαβάσει πάνω από 10.000 αναγνώστες μας. 

    Δεν ξέρουμε εάν συμβάλαμε αλλά αυτή την στιγμή ο Χ. Ιωάννου είναι πρώτος στην κατάταξη με περίπου 12.000 ψήφους ενώ πριν από 7 ήμερες ήταν 3ος. Ο δεύτερος στην κατάταξη ένας Σουηδός έχει περίπου 10,700 ψήφους. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειας μας έτσι ώστε στις 31 Μαρτίου ο Χ. Ιωάννου να πάει στην Χάγη και να μιλήσει για την ιδέα του.

    Ψηφίστε λοιπόν αυτόν τον νέο άνθρωπο. Ψηφίστε για την Ελλάδα. Ψηφίστε εδώ:  http://ideasfromeurope.eu/team/greece-charalampos-ioannou/

    ioannou



    ΣΧΟΛΙΑ