• LIFE&STYLE

    Γιατί οι χρηματιστές πάνε σε strip clubs; Η εμπειρία μιας stripper

    Stripper


    Τι σχέση μπορεί να έχει μια stripper με έναν χρηματιστή;

    Ένα ρεπορτάζ που μοιάζει βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία είχε φιλοξενήσει στις σελίδες του τεύχος του περιοδικού New York Magazine. Συγκεκριμένα, αφορούσε μία σπείρα πρώην strippers, οι οποίες κατηγορούνταν ότι έβαζαν στο στόχαστρο πλούσιους άνδρες, τους έφερναν σε strip clubs, «ξεζούμιζαν» εκεί τις πιστωτικές τους κάρτες και κατόπιν έπαιρναν ποσοστά από τα clubs αυτά.

    Κεντρικό πρόσωπο του ρεπορτάζ αυτού είναι μία από τις strippers αυτές, η Rosie, που περιέγραψε με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεις το πώς έμπλεξε στον σκοτεινό κόσμο της νύχτας και το πώς μπήκε στο κύκλωμα αυτό, που «πότιζε» πλούσιους άνδρες με ναρκωτικά, και κατόπιν εκμεταλλευόταν τη «θολή» διανοητική τους κατάσταση για να αποσπάσει μεγάλα ποσά από τις πιστωτικές τους κάρτες.

    Μεταξύ άλλων, η Rosie αναφέρει και μία ενδιαφέρουσα θεωρία της, όσον αφορά στο γιατί οι μεγαλόσχημοι χρηματιστές που συχνάζουν στη Wall Street, συχνάζουν και σε strip clubs – η γνώμη της άλλωστε μετράει, αφού έχει ζήσει πολλούς τέτοιους άνδρες στα χρόνια της ως stripper.

    Η θεωρία αυτή είναι η εξής, όπως την περιγράφει στη δημοσιογράφο Jessica Pressler:

    «Ο λόγος που οι τύποι της Wall Street παρτάρουν τόσο άγρια είναι επειδή δεν είναι χαρούμενοι με τις δουλειές τους. Βγάζεις λεφτά, αλλά δεν είσαι ευτυχισμένος, κι έτσι βγαίνεις και πετάς λεφτά σε strip clubs, αλκοόλ και ναρκωτικά, και μετά τα λεφτά τελειώνουν και πρέπει να τα ξαναβγάλεις. Οι χορεύτριες είναι το ίδιο πράγμα. Βγάζεις λεφτά, αλλά μετά πέφτεις σε κατάθλιψη, οπότε καταλήγεις να τα σπαταλάς σε ψώνια ή σε διακοπές, και τα λεφτά τελειώνουν, οπότε επιστρέφεις…».

    Σίγουρα η θεωρία της έχει μια βάση, αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτό ισχύει για οποιονδήποτε εργάζεται σε μία δουλειά που δεν του αρέσει πραγματικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/imaste-souidi-ke-theloume-perissotero-sex/64723

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/apistefto-o-ronaldo-allazi-kariera-dite-giati/64684

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/h-orgismeni-epistoli-23-panepistimiakon-gia-ton/64683



    ΣΧΟΛΙΑ