• LIFE&STYLE

    Ηλεκτροβελονισμός …. Θεραπεία ΘΑΥΜΑ!


    Όπως όλοι οι ‘ευαίσθητοι’ άνθρωποι, έτσι και εγώ κατάφερα να αποκτήσω ένα σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα σε ηλικία 23 ετών.  Μια ιδιαίτερη ανωμαλία στο αίμα με την σημερινή επιστημονική ονομασία “μαστοκυττάρωση ή μαστοκύττωση”. Όταν μου πρωτοεμφανίστηκε με μορφή Φακιδων στο δέρμα και απλό κνησμό, μου ειπαν μια διαφορετική ονομασία που αφορούσε μόνο την επιφάνεια του δέρματος και την ονόμαζαν “μελαχρωματικη  κνίδωση” .

    Προχωρώντας όμως η επιστήμη, εξελίχτηκε και η νόσος μου επιστημονικά και όχι μόνον, αλλά ενώ αρχικα παρέμενε σε επιφανειακή μορφή, άρχισε να μου δημιουργεί ανησυχητικά συμπτώματα.

    Μετά απο διάφορες αιματολογικές εξετάσεις διαπίστωσα ότι κάποιοι τύποι που σχετίζονται με την σύσταση και λειτουργία του αίματος είχαν αρχίσει να αντιστρέφονται, η εμφάνιση του δέρματος μου χειροτέρευε και είχε αρχίσει να μ ενοχλεί. Μετά απο 2 εγκυμοσύνες και συχνά μικρά επεισόδια κνησμού και ερυθροτητας στο πρόσωπο, αποφάσισα να ξανά ανοίξω τον φάκελο μου και να ψαχτώ σε κάθε μορφής διάγνωση.

    electricalstimulation

    Εντελώς τυχαία, γνώρισα 2 ιατρούς που είχαν άμεση σχέση και ειχαν κάνει ειδικότητα στην πάθηση μου οι οποίοι και με καθοδήγησαν όσο μπορουσαν με τις μέχρι τότε ανακαλυψεις.  Οι ίδιοι και άλλοι πολλοί μου επιβεβαιώσαν για άλλη μια φορά ότι πάσχω από μια εξαιρετικά σπάνια και μη ιάσιμη πάθηση.

    Αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό πληροφορήθηκα για ένα ειδικό κέντρο στην Ισπανία, το οποίο έχει κλείσει πλέον λόγω έλλειψης συνεισφορών και πόρων και για κάποιους ειδικούς γιατρούς στην Αμερική, που όμως θα μου έδιναν τις ίδιες οδηγίες και φάρμακα με τους Έλληνες γιατρούς  με μια θεραπεία, που δίνεται σε περίπτωση λευχαιμίας.  Αντιδρώντας σε αυτή την προοπτική, μπήκα σε μια ήπια θεραπεία αντί αλλεργικών και αντισταμινικων φαρμάκων, γιατί στο μεταξύ η πάθηση είχε μεταλλαχτεί και άρχισα να εμφανίζω συχνά και επικίνδυνα αλλεργικα σοκ, γεγονός που με πανικόβαλε.

    Έχοντας ξετινάξει κάθε είδους αλλεργική εξέταση, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήμουν αλλεργική σε τίποτα! Όμως τα “μαστοκύτταρα'” που είναι μέρος της άμυνας του οργανισμού στις τοξίνες, μπορούσαν να εκλάβουν οποιαδήποτε ουσία ως τοξίνη, με αποτέλεσμα την αμεςη καταπολέμηση της μέσα από ένα  αλλεργικό σοκ.

    Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένα ιδιαίτερα αγχωτικό και υπέρ δραστήριο άτομο, όπως εγώ, αισθανόταν επί σειρά ετών και πόση δυστυχία και δυσκολία αυτό έφερε στην ζωή μου.

    Εντελώς ξαφνικά και πριν 3 χρόνια, ήρθα σε επαφή με τη θεραπεία του ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ.  Μια θεραπεία εντελώς ανώδυνη και καθόλου μαγική, που όμως λειτουργεί σαν μάγος μεταρρυθμιστής του συστήματος του οργανισμού, γιατί απλά τον κάνει να λειτουργεί σωστά και να θεραπεύει απο μόνος του οποιαδήποτε δυσλειτουργία εμφανιστεί. Δηλαδή θεραπεύει την βλάβη και όχι το σύμπτωμα ….

    Μέσα σ αυτά τα 3 χρόνια, τα σημαδάκια στο δέρμα μου υποχώρησαν , οι αλλεργικές κρίσεις ελαχιστοποιήθηκαν, έχω 1 χρόνο χωρίς μια αλλεργική κρίση και ακόμη και η αναστροφή των αιματολογικών τύπων τείνει να εξομαλυνθεί.

    Υπέρμαχος πλέον αυτής της ‘μαγικής’ και τόσο απλής θεραπείας, ήθελα να μεταδώσω την εμπειρία μου ώστε να βοηθηθούν όλοι όσοι το χρειάζονται. Όσο για μένα, μόνον που υπάρχω, ξαναζώ φυσιολογική ζωή και έχω ελπίδα για το αύριο, είμαι Ευγνώμων σε όσους με βοήθησαν να τον ανακαλύψω. Για αυτό και θεωρώ την θεραπεία του ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ μαγική και θαυματουργή.



    ΣΧΟΛΙΑ