• LIFE&STYLE

    Διεθνής αναγνώριση για το Cavo Tagoo της Μυκόνου

    • NewsRoom


    Το πεντάστερο ξενοδοχείο Cavo Tagoo, αιχμαλωτίζει τους ταξιδιώτες με την πολυτελή ατμόσφαιρά του και σε αυτό ακριβώς οφείλεται και η διεθνής αναγνώρισή του. Ιδιαίτερο αφιέρωμα παρουσιάζει το περιοδικό της αεροπορικής εταιρείας Quantas που κατατάσσει το Cavo Tagoo στην λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για χαλάρωση και προτρέπει τους πελάτες της αεροπορικής να επισκεφθούν την Μύκονο και να μείνουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχέιο για ειδυλλιακές διακοπές.

    CavoTagoo_0

    CavoTagoo_17

    Για την ακρίβεια το κείμενο του περιοδικού που διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο αναφέρει μεταξύ άλλων:

    Αν η ιδέα της “αποτοξίνωσης” για εσάς είναι να ξαπλώνετε σε ένα σαλόνι πίνοντας ούζο, ενώ ο ήλιος θα πλέει πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, πρέπει να έρθετε στο κατάλληλο μέρος. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε είναι μία πισίνα και μία θέα και που θα μπορούσατε να πάρετε καλύτερα μία γεύση και των δύο από το ξενοδοχείο Cavo Tagoo της Μυκόνου που ανήκει στα σπουδαία ελληνικά νησιά; Βοηθά στο να κλείσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να απαλλαγείτε από τα εισερχόμενα μηνύματά σας αλλά και από την συνεχή ανανέωση της σελίδας σας στο twitter.

    CavoTagoo_10

    Kαι αν πραγματικά θέλετε να απελευθερωθείτε από την καθημερινότητα, υπάρχει το σπα του ξενοδοχείου. Σε ένα χαμηλοτάβανο χώρο με γυαλιστερούς χρυσούς τοίχους, αναμμένα κεριά και έμπειρους θεραπευτές οι οποίοι παρέχουν κλασσικές ελληνικές θεραπευτικές τεχνικές χαλάρωσης σε μία μοντέρνα εκδοχή. Το 40λεπτο μυκονιάτικο scrub με αλάτι προερχόμενο από την θάλασσα του Αιγαίου και αιθέρια έλαια είναι ιδανικό για την απολέπιση του δέρματός σας, ενώ το 75λεπτο lifting χαβιάρι που περιέχει ginseng από την Κορέα και χαβιάρι σας προκαλεί ένα φυσικό lifting.

    CavoTagoo_19

    Bέβαια ούτε η γαστρονομία έρχεται εδώ σε δεύτερη μοίρα.
    Το εστιατόριο του Τagoo παρέχει μπουφέ για πρωινό και πλούσιο γεύμα με παραδοσιακά και διεθνή πιάτα. Όταν έρχεται η ώρα να αποσυρθείτε για τον νυχτερινό σας ύπνο τα δωμάτια είναι μόλις μερικά μέτρα μακριά και δεν χρειάζεται κανένα κόπος να μεταβείτε σε αυτά. Το Cavo Tagoo αποτελεί το απόλυτο δείγμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, καθώς βρίσκεται στο χείλος του βράχου και αποτελείται από μικρά λευκά σπιτάκια. Και αυτό σημαίνει ένα πράγμα, ασύλληπτη θέα από κάθε δωμάτιο, η οποία φιλτράρεται μόνο από μία συρόμενη κουρτίνα που κυματίζει από τον δροσερό αέρα. Τo αγαπημένο μου είναι το κλασσικό δωμάτιο, με τους πεντακάθαρους λευκούς τοίχους που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα. Κάντε μία βουτιά ή απολαύστε έναν απογευματινό ύπνο, υπό τον ήχο της μουσικής των κυμάτων της θάλασσας που βρίσκεται δίπλα σας. Αν αυτό δεν είναι αναζωογονητικό τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

    CavoTagoo_13

    CavoTagoo_14

    Το Cavo Tagoo ανήκει στον κύριο Πάρη Λιάκο και στην κυρία Σούλα Ευθυμίου.

    soula

    Aριστερά Σούλα Ευθυμίου, δεξιά Έρη Κάκκαβα

    Ακολουθεί το δημοσίευμα του περιοδικού:

    12647888_10206937101804018_2132396600_n



    ΣΧΟΛΙΑ