• LIFE&STYLE

    Η Αλέκα Καμηλά ξεσηκώνει τη Χαλκιδική με το sexy μαγιό της (photos)

    • NewsRoom


    Τι και αν είναι μητέρα τριών παιδιών, η Αλέκα Καμηλά διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz. Το διάσημο μοντέλο “άναψε” φωτιές με την ανάρτηση φωτογραφίας της στην οποία φοράει ένα άκρως αποκαλυπτικό μαγιό!

    Αλέκα Καμηλά

    Το πανέμορφο μοντέλο επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Χαλκιδική, όπου περνά στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια της. Έχοντας ως φόντο την υπέροχη παραλία της Χαλκιδικής ανέβασε την “καυτή” φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχολιάζοντας από κάτω: «Υπέροχες καλοκαιρινές μέρες».

    Aleka kamhla

    Στην επίμαχη φωτογραφία το μοντέλο φοράει ένα μαγιό που αν και ολόσωμο έχει ως χαρακτηριστικές λεπτομέρειες μαύρα λουριά, τα οποία αφήνουν λίγα στην φαντασία των αντρών…

    kamhla

    Η Αλέκα Καμηλά άφησε για λίγο την ζωή της σαν μοντέλο για να ακολουθήσει τον άντρα της ζωής της, Σέρβο μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, ο οποίος ανέλαβε διοικητικό πόστο στους Kings, στο Σακραμέντο των Η.Π.Α.

    kamhla

    Μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια,καθώς έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ενώ όπως έχει αναφέρει η ίδια θέλει να περνάει μαζί τους όσες περισσότερες ώρες μπορεί.

    kamhla

    kamhla

    Πάντως το κορμί της δεν δείχνει ούτε στο ελάχιστο ότι πρόκειται για μια μητέρα τριών παιδιών!

    kamila

    kamhla

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/ta-proionta-politelias-echoun-chasi-ti-lampsi-tous/60584



    ΣΧΟΛΙΑ