• LIFE&STYLE

    Αυτός θα είναι ο νέος James Bond (photo)

    • NewsRoom


    Άρχισαν να φουντώνουν ξανά τα σενάρια για την διαδοχή του νέου James Bond μετά από νέα δημοσίευση που θέλει τον Daniel Craig να “βγάζει” τα καλά του ως πράκτορας 007.

    2C79872A00000578-3264241-image-a-19_1444260557769

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας The Sun, ο “τέως” Κύριος Βond ανακοίνωσε την τελική αποχώρηση του από το καστ της επιτυχημένης ταινίας εξαιτίας της συμμετοχής του σε νέα αμερικανική τηλεοπτική σειρά.

    Το επιτυχημένο βιβλίο του διάσημου συγγραφέα Jonathan Franzen “Purity” θα μεταφερθεί στην τηλεόραση με τον Daniel Craid να υποδύεται έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς.

    Ο 47 χρόνος σούπερ σταρ αποφάσισε, μετά από μια ολόκληρη δεκαετία υποδυόμενος τον διάσημο πράκτορα, να κάνει στροφή στην καριέρα του και να προχωρήσει μπροστά. Οι φήμες βέβαια για την αποχώρηση του είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, όταν ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα ήθελε να αλλάξει πορεία στα επαγγελματικά του

    Οι φήμες θέλουν ως επικρατέστερους υποψήφιους “Bond” τους Damian Lewis, που έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του στη σειρά Homeland, Idris Elba που φέρεται με την ενδεχόμενη παρουσία του στη δημοφιλή ταινία να καταργεί τα φυλετικά πρότυπα. Ωστόσο επικρατέστερο σενάριο στα “πηγαδάκια” του Hollywood φαίνεται να είναι το όνομα του πολλά υποσχόμενου Tom Hardy.

    Idris Elba
    Damian Lewis
    Damian Lewis
    Tom Hardy
    Tom Hardy



    ΣΧΟΛΙΑ