ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της δέχτηκε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ταξιδιού στο Παρίσι.
Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους σχεδόν 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς φίλους της αναρτώντας δύο φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, φορώντας ένα μονόπετρο. Στην ανάρτηση, μάλιστα, έγραψε στα αγγλικά: «Η αρχή του για πάντα…» προσθέτοντας emoji με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι και μια καρδιά.
Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, φανερά ανανεωμένη και ενθουσιασμένη, μετά την πρόταση γάμου παρά το γεγονός ότι αρρώστησε στο ταξίδι.
«Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας. Ειλικρινά μου έχει στείλει τόσα μηνύματα όλος ο κόσμος. Ευχαριστώ τόσο πολύ. Ένιωσα τόση χαρά που το μοιράστηκα μαζί σας. Η πλάκα είναι, ότι ενώ έγινε αυτό την προηγούμενη μέρα και νιώθω από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου, αρρωσταίνω. Ήμουν με γαστρεντερίτιδα στο Παρίσι και μετά με πήγε λίγο άσχημα.
Δεν έχει σημασία, το θέμα είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πραγματικά όσοι θέλετε αυτή την ευτυχία, γιατί κάποιοι μπορεί να μη θέλουν να παντρευτούν, εύχομαι να τη βιώσετε. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όσο για την ημερομηνία του γάμου της, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι δεν έχει οριστεί ακόμη.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που εντυπωσίασε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Ο «σοφός της Ομάχα» περνά στη σφαίρα του θρύλου
- Πόλεμος στο Ελληνοαμερικανικό: Οι εκλογές, τα δημοσιεύματα και η απάντηση Σαρακάκη
- Παράθυρο για μείωση των τεκμηρίων – Τα σενάρια για ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους
- Ελίζαμπεθ Πίπκο: Ποια είναι η ωραία ιεραπόστολος του Τραμπ που μόλις κατέφθασε στον ΑΝΤ1
