• LIFE&STYLE

    Αποκάλυψη! Η Pippa παντρεύεται και έχουμε όλες οι λεπτομέρειες για το χλιδάτο γάμο-γεγονός της χρονιάς!

    • NewsRoom


    Η όμορφη Pippa Middleton που χαράχθηκε στη σκέψη των περισσότερων αρσενικών για τα… σωματικά της προσόντα, αλλά και την έντονη προσωπική της ζωή, επιτέλους νοικοκυρεύεται! Η άτακτη αδερφή της πριγκίπισσας Kate, βρήκε το… λιμάνι της, είπε “I do” και πλέον λίγα χρόνια αφότου κρατούσε την ουρά του νυφικού της αδερφής της στον υπέρλαμπρο βασιλικό γάμο, μετατρέπεται σε πρωταγωνίστρια στο γεγονός της χρονιάς!

    LONDON, ENGLAND - APRIL 29: Catherine Middleton with the father Michael Middleton and Maid of Honour Pippa Middleton arrive to attend her Royal Wedding to Prince William at Westminster Abbey on April 29, 2011 in London, England. The marriage of the second in line to the British throne is to be led by the Archbishop of Canterbury and will be attended by 1900 guests, including foreign Royal family members and heads of state. Thousands of well-wishers from around the world have also flocked to London to witness the spectacle and pageantry of the Royal Wedding. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

    Ο γάμος της Pippa με τον καλό της, James Mathiews, θα γίνει στο St Mark’s Church Englefield, στο Berkshire και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα κινηθεί σε πιο low profile επίπεδα σε σχέση με αυτόν του βασιλικού ζεύγους, που αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς, το 2011!

    pippa1

    pippa_middleton_004

    Οι εορτασμοί του ευτυχούς γεγονότος θα πραγματοποιηθούν στο σπίτι των γονιών της Pippa, Carole και Michael Middleton, στο Berkshire. Σύμφωνα με πληροφορίες οι καλεσμένοι δεν θα είναι πολλοί, καθώς αναμένονται περίπου 150 άτομα.

    19-pippa-middleton.w750.h560.2x

    Σύμφωνα μάλιστα με πηγές η μητέρα της Pippa, ασχολήθηκε ενεργά με τον όλο σχεδιασμό του μυστηρίου, καθώς θέλει όλα να είναι στην εντέλεια!

    pippa3

    Ωστόσο ο κλειστός, σχεδόν, γάμος της Pippa και του James, δεν θα υπολείπεται χλιδής. Το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, άλλωστε, μόνο κόστισε 200.000 στερλίνες.

    pippa2

    Τα βλέμματα όλων βέβαια στρέφονται στο νυφικό που θα φοράει η Pippa. Η Jennie Bond που είναι ειδικός σε θέματα που αφορούν το παλάτι, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μέλλουσα νύφη θα πρέπει να “διανύσει πολλά χιλιόμετρα” για να φτάσει το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα του γάμου της Kate με τον William.

    kate

    Σύμφωνα πάλι με πηγές ο 40χρονος ζήτησε πρώτα τη συγκατάθεση του πατέρα της Pippa, πριν προχωρήσει στην πρόταση. “Ο James είναι ένας πολύ παραδοσιακός άνδρας, που θέλει να τα κάνει όλα με τον πλέον κατάλληλο και ιδανικό τρόπο”, ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

    pippa!!

    pippa4

    Ενώ επίσης ένας φίλος τους είπε: “Ο Mike και η Carole είναι πολύ χαρούμενοι. Συμπαθούν πολύ τον James και είναι σίγουροι πως θα κάνει την Pippa πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη”.
    Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Pippa αιφνιδιάστηκε με την πρόταση γάμου, αλλά είπε αμέσως το πολυπόθητο “Ναι”!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι 10 πιο εντυπωσιακοί γάμοι: Πως οι δισεκατομμυριούχοι, οι celebrities και οι βασιλιάδες παντρεύονται (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 18 καλύτερες εμφανίσεις της Kate Middleton για το 2016

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας George: Ο πιο σνομπ γαλαζοαίματος είναι μόλις 3 ετών

     



    ΣΧΟΛΙΑ