• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση – «βόμβα» από τον Alpha!

    • NewsRoom


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Alpha μετά τη συνεργασία του σταθμού με το Star. Πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το protothema.gr, έληξε η συνεργασίας της Αννας Βλαβιανού με το κανάλι.

    Η Αννα Βλαβιανού διετέλεσε επί εξαετίας  επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας και σύμβουλος σε πολλά θέματα που αφορούν το πρόγραμμα του σταθμού.

    Η ίδια με ένα σημείωμα που έστειλε εσωτερικά σε όλους τους συνεργάτες της αποχαιρέτησε. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της και αποχώρησε διακριτικά όπως εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια στον Alpha.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η Αννα Βλαβιανού ήταν από τους ελάχιστα στελέχη που εμπιστευόταν η διοίκηση του καναλιού και η βοήθειά της σε θέματα διαχείρισης κρίσεων, χάραξης καμπάνιας προβολής των εκπομπών αλλά και σχέσεων με τον Τύπο ήταν ιδιαίτερα σημαντική.

    Με μακρόχρονη θητεία στον πολιτισμό και καλή σχέση τόσο με εκπροσώπους του καλλιτεχνικού όσο και του δημοσιογραφικού κόσμου έδωσε μία άλλη αισθητική στην εταιρική εικόνα του καναλιού και μπόρεσε να αναμορφώσει τόσο την “βιτρίνα” του καναλιού όσο και τις σχέσεις του με σημαντικά στελέχη της τηλεόρασης.

    Η αποχώρησή της  «έπεσε σαν βόμβα»  στον χώρο των media.



    ΣΧΟΛΙΑ