• City Stories

    Το Game of Thrones απέκτησε το δικό του ξενοδοχείο (pics & video)

    • NewsRoom


    Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι γεγονός και μάλιστα πλησιάζει και το τέλος της. Όμως ακόμα και μετά το τέλος της σειράς, οι hardcore fans μπορούν να ζήσουν σαν πολίτες του Westeros, τουλάχιστον για μια ημέρα.

    Ο λόγος για ένα ξενοδοχείο snowvillage το οποίο έχει ως κεντρική του θεματική το Game of Thrones. Βρίσκεται 200 χιλιόμετρα πιο πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, στην βορειότερη φινλανδική περιοχή, το Lapland, και έχει στηθεί σε συνεργασία με το νορδικό HBO. Το κρύο της περιοχής βοηθάει τον επισκέπτη να εναρμονιστεί με το κλίμα του ξενοδοχείου αφού τα φτιαγμένα από πάγο δωμάτια παραμένουν παγωμένα με τη θερμοκρασία τους να κυμαίνεται από τους -2 στους -5 βαθμούς.

    Βέβαια, το snowvillage παρέχει στου επισκέπτες του όλα τα κατάλληλα μέσα για να μην παγώσουν, όπως ζεστούς χυμούς φρούτων και θερμαινόμενους υπνόσακους. Το ίδιο το ξενοδοχείο προτείνει στους πελάτες του να περνούν μία μόλις ημέρα στις σουΐτες του Game of Thrones και τις υπόλοιπες στα άλλα διαθέσιμα δωμάτια του ξενοδοχείου.

    Τεράστια γλυπτά και αγάλματα που αναπαριστούν τον Iron Throne, τον Night King, τους λύκους των Σταρκ, τους White Walkers, είναι μερικά από τα εκθέματα αυτού του ιδιόρρυθμου ξενοδοχείου. Υπάρχει ακόμα και αίθουσα που αναπαριστά το Septum του King’s Landing, το οποίο ανατίναξε η Cercei στην 7η σεζόν.

    Όμως, πριν οργανώσετε το ταξίδι σας, το snowvillage θα παραμείνει κλειστό για τους καλοκαιρινούς μήνες και θα ανοίξει ξανά για το κοινό τον Δεκέμβριο του 2019.

    Δείτε εικόνες και βίντεο από το ξενοδοχείο



    ΣΧΟΛΙΑ