• LIFE&STYLE

    Ηθοποιός – έκπληξη «έκλεισε» στην καινούρια σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (pics&video)

    Ανδρέας Γεωργίου

    Ανδρέας Γεωργίου


    Σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση της νέας τηλεοπτικής σειράς, που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου για την καινούρια τηλεοπτική σεζόν. Τα πρώτα, πιλοτικά γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς, με τίτλο «8 λέξεις» έχουν ήδη γυριστεί για να προβληθούν στους μνηστήρες – τηλεοπτικούς σταθμούς, που διεκδικούν τη συνεργασία με τον ταλαντούχο δημιουργό.

    Ο Α. Γεωργίου έχει «κλείσει» ήδη τα πρώτα ονόματα για τη νέα σειρά, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και πρωταγωνιστές του τωρινού «Τατουάζ».  Στόχος του Γεωργίου είναι να διατηρήσει την αγάπη του κόσμου για τις δουλειές του και, για το λόγο αυτό, προσπαθεί να εντάξει στο καστ των ηθοποιών σημαντικά ονόματα. Μια νέα προσθήκη, λοιπόν, είναι ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον αξέχαστο ρόλο του Τίμου Δράκου στη «Λάμψη». Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Το Πρωινό».

    ανδρεας ανδρεοπουλος
    Ανδρέας Ανδρεόπουλος

    Ο ηθοποιός, που είχε κλέψει τις εντυπώσεις ως Τίμος Δράκος, δήλωσε ευτυχής για αυτή τη νέα συνεργασία, λέγοντας: «Έχω την τύχη και την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Αντρέα Γεωργίου στο καινούριο του σίριαλ, τις «8 λέξεις». Θα μετακομίσω από τη Λάρισα, δίνουμε τις τελευταίες παραστάσεις μετά από μια κουραστική σεζόν». Ο ηθοποιός μνημόνευσε την εποχή της «Λάμψης», από την οποία όπως θύμισε, έχουν περάσει 13 χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι αμείφθηκε πολύ καλά από τη συγκεκριμένη δουλειά, δεν είχε ωστόσο τη σύνεση να αποταμιεύσει το μισθό του, καθώς ξόδευε πολύ και δάνειζε στους φίλους του. Για την εξαφάνισή του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο ίδιος σχολίασε ότι ήταν αποτέλεσμα δικών του λαθών, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι πέρασε ήπιας μορφής κατάθλιψη, με τάση προς τον αλκοολισμό.

    ανδρεοπουλος
    Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος ως Τίμος Δράκος στη Λάμψη

    Αναμένεται να δούμε σε τι ρόλο θα τον «χρησιμοποιήσει» ο Ανδρέας Γεωργίου στις «8 λέξεις».

    Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξη του Ανδρέα Ανδρεόπουλου στο Πρωινό:



    ΣΧΟΛΙΑ