• LIFE&STYLE

    Απίστευτο! Ρούχα με το λογότυπο του ISIS πωλούν στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές!


    Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του ISIS απασχολούν εδώ και καιρό την παγκόσμια κοινότητα που καλείται να έρθει αντιμέτωπη με ένα νέο είδος πολέμου! Ωστόσο η εξάπλωση του Ισλαμικού Κράτους δεν σταματά εδώ. Έκπληξη έχει προκαλέσει η εμφάνιση ενός site  για online πωλήσεις ρούχων που φέρουν το λογότυπο του ISIS.

    isis2_2767666a (1)

    Μαύρα μπλουζάκια, μαύρα παιδικά φορμάκια, μαύρες τσάντες αλλά και το πλέον αξιοσημείωτο μαύρα προκλητικά γυναικεία τοπ, κάτι βέβαια που προκαλεί εντύπωση γιατί στις χώρες του Ισλάμ οι γυναίκες είναι καλυμμένες σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα τους, πωλούνται κανονικά μέσω του διαδικτύου.

    Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως με βάση έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελίδα Business of Fashion, εκτός από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα ρούχα μπορεί κανείς να τα προμηθευθεί και σε καταστήματα στην Τουρκία, στο Λίβανο και στην Ινδονησία.

    Σύμφωνα μάλιστα με ειδικούς αναλυτές επί των τρομοκρατικών θεμάτων, η κίνηση αυτή των τζιχαντιστών έχει διττό λόγο ύπαρξης: αφενός να κερδίσουν χρήματα και αφετέρου να προσελκύσουν νεαρά άτομα.

    isis

    “Τα ρούχα του Ισλαμικού κράτους που βλέπετε να φορούν οι τζιχαντιστές στη Συρία έχουν κατασκευαστεί για το προσωπικό του ISIS, δηλαδή είναι διαθέσιμα μόνο για τους μαχητές, έτσι η παραγωγή αυτών των ρούχων, που είναι προς πώληση, είτε γίνεται από το Ισλαμικό κράτος, είτε αυτά κατασκευάζονται σε συμφωνία με κάποιο εργοστάσιο ρούχων”, δήλωσε ο Βρετανός αναλυτής για την τρομοκρατία Aymenn Jawad Al – Tamimi, ενώ η ειδική αναλύτρια Fiona de Londras από τη νομική σχολή του  Birmingham, είπε ότι ο τρόπος αυτός έχει ως σκοπό να επηρεάσει τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τρομοκρατικές ενέργειες.



    ΣΧΟΛΙΑ