• LIFE&STYLE

    Απίστευτη επίθεση στη Δ. Νομικού: «Δεν την ένοιαζε φαντάζομαι που ο σύζυγός της είναι γόνος επιχειρηματιών» (video)

    δουκισσα νομικου

    Δούκισσα Νομικού


    Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε χθες το μοντέλο και παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη για το νέο κύκλο που έχει ξεκινήσει στη ζωή της, με τον σύζυγό της, το γιο της, αλλά και το παιδί που περιμένει.

    Η Δούκισσα, γλυκιά και όμορφη, όπως πάντα, μίλησε στην Ελεονώρα για την έγγαμη ζωή, την ευτυχία που βιώνει δίπλα στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά και τον «έρωτα» που έχει για τον ενός έτους γιο της, Σάββα. Η παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια γι’ αυτό το νέο κύκλο που έχει ανοίξει στη ζωή της, στον οποίο δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απουσία της από την τηλεόραση, αλλά και τα επαγγελματικά σχέδιά της για το μέλλον.

    Η συνέντευξη της Δούκισσας στην Ελεονώρα, με τα βασικά της σημεία, αναπαράχθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day του Alpha. Εκεί, μια φράση της Δούκισσας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στάθηκε αφορμή να «ανάψουν φωτιές» στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

    Συγκεκριμένα, η Δούκισσα δήλωσε ότι στον σύζυγό της, της άρεσε που δεν τον ενδιέφερε ότι η ίδια είναι δημόσιο πρόσωπο και η δουλειά της. Η ατάκα αυτή φάνηκε αρκετά προκλητική στον Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος αγανάκτησε και είπε, με τόνο ειρωνικό στον αέρα της εκπομπής:

    «Όταν είσαι η υπερσταρούμπα της τηλεόρασης -γιατί είναι από τις κορυφαίες- και ο γόνος μιας από τις μεγαλύτερες των επιχειρηματικών οικογενειών στη χώρα και βγαίνεις και λες δημόσια «δεν τον ένοιαζε που είμαι υπερσταρούμπα», μου έκανε τόση εντύπωση που δεν τον ένοιαζε καθόλου κι εκείνη φαντάζομαι δεν την ένοιαζε καθόλου ότι είναι ο γόνος της επιχειρηματικής οικογένειας… Κάτι δεν πάει καλά. Εξάλλου, είναι ένα όμορφο παλικάρι, δεν λέω, αλλά δεν είναι και ο Αναδιώτης, που θα περάσει και θα πεις «Ωπ! Τι έγινε παιδιά εδώ πέρα»; Γιατί άκουσα για το όμορφος…Μου θυμίζει κάτι γιαγιάδες στην εκκλησία «κάπου σε ξέρω εσένα…».

    Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Happy Day»:



    ΣΧΟΛΙΑ