• LIFE&STYLE

    Απίστευτη απάτη: Παρίστανε την μάνατζερ της Πάολα και «έγδυνε» επιχειρηματίες

    • NewsRoom
    πάολα

    Πάολα


    Μία απίστευτη απάτη κατάφερε να ενορχηστρώσει μία 30χρονη γυναίκα η οποία ισχυριζόταν ότι εκπροσωπεί καλλιτέχνες και αποσπούσε χρηματικά ποσά από ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων. Η 30χρονη δρούσε στην Κύπρο όπου σε ένα από τα μαγαζιά στην Αγία Νάπα εμφανίστηκε ως μάνατζερ της γνωστής λαϊκής τραγουδίστριας, Πάολα και κατάφερε να ξεγελάσει τον ιδιοκτήτη ο οποίος την πλήρωσε το ποσό των 5.000 ευρώ.

    Η 30χρονη κάλεσε τηλεφωνικά το μαγαζί για να κάνει κράτηση για δέκα άτομα μια νύχτα που θα εμφανιζόταν ένας γνωστός καλλιτέχνης. Μολονότι ο ιδιοκτήτης ζήτησε ως προκαταβολη 1.500 ευρώ, τελικά αντί να πληρωθεί, πλήρωσε εκείνος 5.000 ευρώ.

    Η 30χρονη πήγε να κανονίσει την προκαταβολή για το τραπέζι που έκλεισε και έτσι έπεισε τον ιδιοκτήτη ότι θα μπορούσε να φέρει την Πάολα στο μαγαζί έναντι 16.000 ευρώ για μία νύχτα.

    Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να φύγει με 5.000 ευρώ στο χέρι και την προκαταβολή κερασμένη από το κατάστημα. Ο ιδιοκήτης μάταια προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της, αφού εκείνη πέταξε το κινητό και εξαφανίστηκε.

    Εις βάρος της μένουν να εκδικαστούν πολλές υποθέσεις απάτης σε δικαστήρια σε ολόκληρη την Κύπρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Πάολα «έσπασε» τη σιωπή της για την κόντρα Παπαδόπουλου – Σφακιανάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΪ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Συγκίνηση και αγωνία στην τελευταία ημέρα των οντισιόν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ