• LIFE&STYLE

    Η Αντζελίνα Τζολί με τα παιδιά της στην πρεμιέρα «Maleficient: Mistress of Evil»

    • NewsRoom


    Η Αντζελίνα Τζολί περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τα πέντα από τα έξι παιδιά της, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil» στο Λος Άντζελες.

    Ο 15 χρονος Παξ, η 14χρονη Ζαχάρα, η Σιλό στα 13 της και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν, που είναι 11 ετών, ήταν εκεί για να στηρίξουν την διάσημη μαμά τους. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Μάντοξ, ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, ο οποίος ξεκίνησε τις σπουδές του σε πανεπιστήμιο της Νότιας Κορέας.

    «Μου βάζουν τις φωνές», είπε η Αντζελίνα Τζολί, που εμφανίστηκε πράγματι εκθαμβωτική στο κόκκινο χαλί, για τη σχέση της με τα παιδιά της. «Ειλικρινά είναι πιο συγκροτημένα (απ’ ότι εγώ). Η Ζαχάρα είναι η πιο οργανωτική στην οικογένεια», συμπλήρωσε η σταρ του Χόλιγουντ, για την υιοθετημένη κόρη της η οποία κατάγεται από την Αιθιοπία.

    Τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί έκλεψαν, όπως είναι φυσικό, την παράσταση σε αυτή την πρεμιέρα, παραταγμένα πλάι στην διάσημη μητέρα τους. «Είναι τόσο όμορφο να έχω τη στήριξή τους», είπε η ίδια για εκείνα «Είναι οι φίλοι μου».

    Μάλιστα στην πρεμιέρα της ταινίας στην Ιαπωνία που έγινε λίγες μέρες μετά, η Ατζελίνα είχε στο πλάι της και πάλι την Ζαχάρα, ενώ την εμφάνηση του έκανε και ο γιος της  Μάντοξ, καθώς επανενώθηκε μαζί του στο Τόκιο, που απέχει μόλις 2 ώρες με το αεροπλάνο από τη Νότια Κορέα.

    Βέβαια, η Αντζελίνα Τζολί «έκαψε» τα φλας των δημοσιογράφων με το εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Ralph & Russo Couture. Το εκθαμβωτικό φόρεμά της είχε κρυστάλλους που κρέμονταν σαν σταγόνες τονίζοντας το αδύνατο κορμί της ενώ το σχέδιο στην λαιμόκοψη τόνιζε ακόμη περισσότερο τα αδύνατα και γυμνασμένα μπράτσα της. Η λαμπερή ηθοποιός άφησε τα μαλλιά της κάτω και ολοκλήρωσε το λουκ με ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες.



    ΣΧΟΛΙΑ