• Business Of Fashion

    Η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει γυμνή και ανοίγει την καρδιά της

    • NewsRoom


    Η πασίγνωστη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, που για χρόνια ήταν το σύμβολο του τι θεωρείται «σέξι», δεσπόζει γυμνή και τυλιγμένη με ένα ημιδιαφανές ύφασμα στο εξώφυλλου του τεύχους Δεκεμβρίου/Ιανουαρίου του Harper’s Bazaar.

    Στη συνέντευξή που παραχώρησε στο αμερικάνικο περιοδικό, η 44χρονη ηθοποιός, που αυτή την εποχή προωθεί την ταινία «Maleficent: Mistress of Evil» στην οποία πρωταγωνιστή εξήγησε πώς μετά από πολλές δύσκολες στιγμές κατάφερε να ξαναβρεί τον εαυτό της και πόσο την βοήθησαν σε αυτό τα παιδιά της.

    «Η ζωή μπορεί να κλείσει το κομμάτι μας που είναι ελεύθερο, άγριο, ανοιχτό και περίεργο- λόγω πόνου ή επειδή μας έβλαψαν. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον αληθινό εαυτό μου και με έχουν βοηθήσει να τον ξαναβρώ και να τον αποδεχθώ. Έχουν περάσει πολλά και εγώ έχω διδαχθεί από την δύναμή τους. Ως γονείς, ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας να αγκαλιάσουν αυτό που είναι και όλα όσα στην καρδιά τους γνωρίζουν πως είναι σωστά και εκείνα θέλουν το ίδιο για εμάς»

    Μάλιστα, η Αντζελίνα Τζολί αποκαλύπτει στο περιοδικό πως όνειρό της για το ερχόμενο έτος  είναι «το 2020 να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και να γίνουμε αυτό που θέλουμε, παραβλέποντας όσα μπλοκάρουν την ικανότητά μας να είμαστε ελεύθεροι. Αν νιώθεις πως δεν ζεις την ζωή σου στο έπακρο, προσπάθησε να βρεις τι ή ποιος είναι αυτός που σε εμποδίζει να αναπνεύσεις. Βρες το και ξεπέρασε οτιδήποτε σε καταπιέζει. Αυτό έχει πολλές μορφές και για τον καθένα θα είναι μια διαφορετική μάχη. Το λέω αυτό με μεγάλη κατανόηση πως για πολλές γυναίκες, η ελευθερία απλώς δεν είναι επιλογή. Το σύστημά τους, η κοινωνία τους, η οικογένεια, η κυβέρνηση λειτουργούν σε βάρος τους και ευθύνονται για ό,τι τις μπλοκάρει».

    Η Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε επίσης μια προσωπική ιστορία σχετικά με την μητέρα της και ένα συγκεκριμένο τατουάζ πάνω της, που όπως λέει πάντα την εμπνέει να αγκαλιάζει «την άγρια καρδιά» της. «Έχω ένα τατουάζ, ‘μια προσευχή για τους άγριους στην καρδιά που είναι φυλακισμένοι σε κλουβιά’. Το έκανα όταν ήμουν 20 ετών. Ήμουν με τη μαμά μου ένα απόγευμα και ένιωθα χαμένη. Πάντα ήμουν ανήσυχη και παραμένω. Πηγαίναμε για φαγητό και μου μιλούσε για τον χρόνο που είχε περάσει με τον Τενεσί Ουίλιαμς και πόσο λάτρευε τον λόγο του. Μου είπε πως το είχε γράψει αυτό, για τους άγριους στην καρδιά», αφηγήθηκε η ηθοποιός.

    View this post on Instagram

    “Labeling people and putting them into boxes isn’t freedom. Difference and diversity are what I value most—in my family and in others. I don’t want to live in a world where everyone is the same, and I imagine that’s true for everyone reading this. I want to meet people I’ve never met before and learn things I don’t know. The challenge today is to embrace our differences. And not to be fooled by efforts to divide us or make us fear others. We’re seeing a retreat of values worldwide.” #AngelinaJolie opens up in our December 2019/January 2020 issue. Tap the link in our bio to read now. Photography by @solvesundsbostudio Styling by @patrickmackieinsta Hair by #malcomedwards Makeup by @thevalgarland Manicure by @chisatochee

    A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

    Με την μητέρα της πήγαν μαζί για να κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ, που βρίσκεται στο αριστερό χέρι της. «Αυτό που έκανε για εμένα εκείνο το βράδυ ήταν να μου υπενθυμίσει πως το άγριο μέσα μου είναι εντάξει και κομμάτι μου», λέει η ίδια.

    Όσον αφορά την σχέση της με τον Μπραντ Πιτ και τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της, η Αντζελίνα Τζολί είπε πως έχει σκεφτεί να μετακομίσουν στην Αφρική αλλά προς το παρόν θέλει να είναι κοντά στον πατέρα τους. «Θα ήθελα πολύ να ζήσω στο εξωτερικό και θα το κάνω μόλις τα παιδιά μου γίνουν 18. Αυτή τη στιγμή πρέπει να έχω βάση εκεί που επιλέγει να ζει ο πατέρας τους», λέει η ηθοποιός

    Η ίδια συνέχισε συμπληρώνοντας: «Θέλω να ενθαρρύνω τα παιδιά μου να εξερευνήσουν τον κόσμο χωρίς όρια σε αυτό που επιτρέπεται να σπουδάσουν ή να μάθουν ή τι να φαντάζονται πως θα κάνουν στο μέλλον». Όσο για την πιθανότητα να ζήσουν στην Αφρική, η Αντζελίνα Τζολί ανέφερε ότι «θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στον κόσμο όχι απλώς να τον γνωρίσουν αλλά να τον ζήσουν και να έχουν φίλους σε όλο τον πλανήτη. Τον επόμενο χρόνο σκεφτόμαστε να ζήσουμε στην Αφρική».



    ΣΧΟΛΙΑ