• LIFE&STYLE

    Άννα Βίσση – Αννίτα Πάνια: Το reunion μετά την καραντίνα και την επίσκεψη στον πλαστικό!

    • NewsRoom

    Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια


    Ένα άκρως απολαυστικό βίντεο μας χάρισαν η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια στα social media από την πρόσφατη συνάντησή τους.

    Κοινός παρανομαστής, ο Νίκος Καρβέλας, τον οποίο παντρεύτηκαν και χώρισαν, ωστόσο εξακολουθούν να διατηρούν άψογες σχέσεις μαζί του. Άλλωστε είναι ο πατέρας των παιδιών τους.

    Οι δυο γυναίκες, όμως, έχουν αναπτύξει μια γερή φιλία και συχνά περνούν χρόνο μαζί, ενώ η Άννα Βίσση ερμήνευσε τους στίχους του τραγουδιού που ακούγεται στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» στο OPEN, που ήρθε στο τέλος της.

    Μέσα από τα social media, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ανέβασε φωτογραφίες από την συνάντηση που είχε με την παρουσιάστρια, μετά την άρση των περιορισμών της κυκλοφορίας, ενώ η Αννίτα Πάνια ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο δικό της προφίλ.

    Με την βοήθεια των ειδικών φίλτρων που προσφέρει το Instagram, οι δυο τους αρχικά εμφανίζονται γερασμένες με την Άννα Βίσση να λέει: «Αννίτα, ξεκουραστήκαμε με την καραντίνα, ε;».

    «Δεν μας λες και φρέσκιες», απαντά η παρουσιάστρια, με την Άννα Βίσση να την ρωτάει αν ξέρει κάποιον πλαστικό!

    Στο αμέσως επόμενο πλάνο, οι δυο τους εμφανίζονται με ελαφρά φουσκωμένα πρόσωπα και αψεγάδιαστες επιδερμίδες σαν μωρά, χάρη σε άλλο φίλτρο και την Άννα να σχολιάζει:

    «Αννιτάκι μου, πόσο καλή δουλειά έχει κάνει ο πλαστικός σου! Σε ευχαριστώ!» και την Αννίτα να απαντάει:

    «Ναι, σαν να το παράκανε μου φαίνεται λίγο, ε;»!

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ