• LIFE&STYLE

    Ανησυχία για τον Στινγκ: Ακυρώνει συναυλίες λόγω προβλημάτων υγείας

    Στινγκ

    Στινγκ


    Και δεύτερη συναυλία ακύρωσε ο Στινγκ μέσα σε 3 ημέρες

    Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ο Στινγκ με αποτέλεσμα να ακυρώνει την μία συναυλία μετά την άλλη.

    Ο 67χρονος τραγουδιστής, που είχε εμφανιστεί στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο, εκφράζει την ειλικρινή λύπη του για την ακύρωση ακόμα μίας συναυλίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για απόψε στο Μόναχο.

    Αν και δεν αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και την ακριβή κατάσταση της υγείας του, ο γιατρός του συνέστησε να μην ανέβει στην σκηνή, καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμη απ’ ότι τον ταλαιπωρεί.

    Ο 67χρονος Βρετανός, που έχει πουλήσει 100 εκατομμύρια δίσκους, είχε ακυρώσει ήδη τη Δευτέρα μια συναυλία στο φεστιβάλ τζαζ της Γάνδης στο Βέλγιο, επίσης χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

    Πρώην δάσκαλος, ο Στινγκ ήταν ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Police που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία πριν αρχίσει το 1985 σόλο καριέρα, η οποία ήταν επίσης πολύ επιτυχημένη.

    Καλλιτέχνης διεθνούς ακτινοβολίας, πρόκειται για έναν μουσικό στρατευμένο σε πολλούς πολιτικούς και οικολογικούς σκοπούς, από την απελευθέρωση του Νέλσον Μαντέλα έως την προστασία του δάσους του Αμαζονίου.

    Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι επίσης μέγας λάτρης και γνώστης της γιόγκα.



    ΣΧΟΛΙΑ