• LIFE&STYLE

    Ανοίγει για το κοινό το κάστρο του Harry Potter- Ποια είναι τα μυστικά του;

    • NewsRoom


    Aν θέλετε να μπείτε μέσα στον μαγικό κόσμο του Harry Potter και να ζήσετε το παραμύθι, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο παρά να επισκεφθείτε τα Universal Studios στο Hollywood, τα οποία θα ανοίξουν, για το κοινό, στις 7 Απριλίου, τον μαγικό κόσμο του Harry Potter.

    Αν έχετε διαβάσει τα βιβλία ή έχετε παρακολουθήσει τις ταινίες του Harry Potter, ίσως φαντάζεστε τι πρόκειται να περιμένετε, ωστόσο αυτό που θα συναντήσετε είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που πιστεύετε.

    Εδώ είναι μερικά μυστικά, που πρέπει να ξέρετε πριν από την έναρξη της περιπέτειάς σας μέσα στον μαγικό κόσμο του Harry Potter.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood
    1. Αν πάτε στην τουαλέτα θα ακούτε, τους ήχους της Moaning Myrtle.
    2. Όταν φτάσετε στην κορυφή του κάστρου Hogwarts, δεν θα δείτε τίποτα από το αστικό τοπίο της περιοχής, αλλά θα αισθάνεστε ότι βρίσκεστε μακριά στο Hogwa.
    3. Αναφέρετε το όνομα του Voldemort σε οποιοδήποτε εργαζόμενο μέσα στον μαγικό κόσμο και θα δείτε τι θα συμβεί.
    4. Κατά τη διάρκεια, που θα περπατάτε στο δρόμο προς το κάστρο Hogwarts, θα παρακολουθήσετε μία παράσταση, στην οποία θα ακούτε το τραγούδι των βατράχων.
    5. Όταν περπατάτε κοντά στο γραμματοκιβώτιο θα ακούτε θορύβους από κουκουβάγιες.
    6. Όταν περπατάτε στο κάστρο, φορώντας το καπέλο διαλογής , θα ακούτε σοφά λόγια.
    7. Να είστε σίγουροι όταν θα σταματήσετε για να διαβάσετε τις κινούμενες εφημερίδες.

    8. Σταματήστε για λίγα λεπτά για να ακούσετε τους χαιρετισμούς από διάφορους ανθρώπους, καθώς περπατάτε μέσα στο πάρκο και πέρα από το Hogwarts Express. Ένα δυνατό “Καλώς ήρθατε στο Hogsmeade!” είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την επίσκεψή σας.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood

    9. Καθώς περπατάτε στο διάδρομο του κάστρου Hogwarts δώστε προσοχή στις ομιλίες, που θα ακούγονται από τα πορτρέτα για να μάθετε τι λένε οι ιδρυτές του. Θα ακούσετε να καυχιούνται για το πόσα πολλά δωμάτια έχουν τα σπίτια τους και κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσετε κάποιες ύβρεις προς τους κανονικούς ανθρώπους.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood10. Μη χάσετε τη σκιά του Dobby που παραμονεύει. ενώ το φαγητό κρέμεται στα τρία σκουπόξυλα.

    11. Ο Harry, ο Ron και η Hermione δίνουν διαλέξεις όσο ετοιμάζονται οι επισκέπτες για να μπουν στο απαγορευμένο ταξίδι.

    12. Μπορείτε να στείλετε mail στο The Owl Post και θα φτάσει στον προορισμό του με ταχυδρομική σφραγίδα από Hogsmeade.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood

    13. Να είστε βέβαιοι ότι δεν ενοχλείτε κανέναν από τους μανδραγόρες στο θερμοκήπιο του καθηγητή Sprout, αν και υπάρχουν ακουστικά κρέμονται γύρω από το ξενοδοχείο, σε περίπτωση που τα χρειάζεστε.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood

    14. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τη μοτοσικλέτα του Hagrid που θα εμφανιστεί στην οθόνη κατά την πτήση-βόλτα στο Hippogriff, και ίσως τον ακούσετε να σας εξηγεί πως να προσεγγίσετε αυτά τα όμορφα ζώα.

    15. Ακριβώς γύρω από τη γωνία από την είσοδο του πάρκου, μπορείτε να έχετε τη φωτογραφία σας, που τραβήχτηκε σε κάποιο σημείο του Hogwarts Express.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood

    16. Σας προειδοποιούμε να μην πάτε κοντά στο The Monster Book of Monsters. Bέβαια φυσικά και να πάτε κοντά και να δείτε τι θα συμβεί.

    17. Μπορείτε να δείτε τις πραγματικές φορεσιές του Harry Potter και το Κύπελλο της Φωτιάς στο Gladrags Wizardwear.

    Wizarding World of Harry Potter, Universal Studios Hollywood



    ΣΧΟΛΙΑ