ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αγώνισμα ασυλίας ηττήθηκαν οι Μαχητές του Survivor και αναγκάστηκαν να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να ψηφίσουν τρεις συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Νικόλας Αγόρου, Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και Νίκος Θωμάς. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, ο Νικόλας Αγόρου παραξενεύτηκε με την απόφαση των παικτών τους να τον ψηφίσουν.
Έτσι, υποστήριξε πως βρίκεται σε αυτή την θέση επειδή κάποιος μέσα στην ομάδα έχει δημιουργήσει μια υποομάδα που δεν κάνει καλό στο σύνολο.
Ο Σάκης τον ρώτησε σε ποιον αναφέρεται και είπε ότι για όλη αυτή την κατάσταση φταίει η Ηλίας Γκότσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δήλωση-βόμβα από παίκτη του Survivor: «Είχα την Βαλαβάνη δίπλα μου και μου την πήρε ο Βασάλος!» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Μαρίνα δικαιολογεί τη συμπεριφορά του Θοδωρή (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: 90 προτεραιότητες έως τις κάλπες, σταθερό 3% στον εξωδικαστικό και παράταση των μειωμένων τιμών σε 1.000 προϊόντα
- Πολωνία: Έξι νεκροί από την επίθεση στην πλατεία, τρεις σοροί στο σπίτι του δράστη
- Φέσσας – Μάνος – Στασινόπουλος: Γιατί οι εταιρείες πληροφορικής αγάπησαν ξανά το Χρηματιστήριο
- Δένδιας: Τρία KC-390 και Διοίκηση Διαστήματος για την Πολεμική Αεροπορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.