• LIFE&STYLE

    Ana Beatriz Barros: Η δεξίωση, η Βίκυ Καγιά και οι σέξυ παρουσίες


    Το μεσημέρι της Πέμπτης παντρεύτηκε, με πολιτικό γάμο, στο δημαρχείο της Μυκόνου το ζεύγος Chiaty-Barros. Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε μια δεύτερη τελετή, στην οποία η Barros φορούσε ένα λευκό νυφικό του οίκου Valentino, με μακριά ουρά και δαντέλα. Τη νύφη συνόδευε ο πατέρας της, ενώ ένα από τα παρανυφάκια ήταν η κόρη της φίλης και συναδέλφού της Barros, Alessandra Ambrosio. Το νυφικό κολάκευε ιδιαίτερα το μοντέλο από τη Βραζιλία και απέπνεε μια αριστοκρατική αίγλη. Το πέπλο, ο σινιόν κότσος και τα απλά, αλλά εντυπωσιακά κοσμήματα συμπλήρωναν ιδανικά το σύνολο. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και το συνολικό αποτέλεσμα ήταν άψογο.
    gamos 1gamos 2gamosgamos 3
    Μετά την τέλεση του μυστηρίου, στήθηκε στην παραλία της Λιας η γαμήλια δεξίωση. Το πάρτυ κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ και η νύφη είχε επιμεληθεί την κάθε λεπτομέρεια. Το σκηνικό ήταν παραμυθένιο, με άπειρα άσπρα τριαντάφυλλα να κοσμούν όλη την παραλία. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του νησιού. Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, οι bodyguards δεν ήταν καθόλου ευγενικοί με τους ανθρώπους, που ήθελαν να προσεγγίσουν την παραλία για να κάνουν μπάνιο. Βέβαια, αν αναλογιστεί κανείς πως υπήρχαν πάνω από 500 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων πολλά γνωστά μοντέλα και επιχειρηματίες, μπορούμε να πούμε πως η φύλαξη του χώρου ήταν απαραίτητη. Η τεράστια εξέδρα που είχε στηθεί στην παραλία φιλοξένησε πλήθος τραγουδιστών και DJs, οι οποίοι διασκέδασαν τον κόσμο, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
    Σε αυτή την παραμυθένια δεξίωση, το παρόν έδωσαν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι. Η Alessandra Ambrosio, η Adriana Lima, η Paris Hilton και η Βίκυ Καγιά ήταν μερικοί από αυτούς. Τις εντυπώσεις έκλεψε η σέξυ Andriana Lima. Με μια μαύρη αποκαλυπτική τουαλέτα με δαντελένιες λεπτομέρειες στο ντεκολτέ και ένα βαθύ σκίσιμο στο πόδι, το μοντέλο κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Τα ψηλοτάκουνα, μαύρα πέδιλα και η μπορντώ τσάντα “έδεναν” πολύ αρμονικά με το σύνολο, ενώ οι ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά της και το φούξια κραγιόν έκαναν τη διαφορά.
    lima
    Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η βραζιλιάνα fashion Blogger, Tabata Βοccatto, η οποία είχε επιλέξει ένα φλοράλ μάξι φόρεμα, του οίκου Apparence Maison by Deux. Με indie λεπτομέρειες, παρόμοια σκουλαρίκια και έντονο μακιγιάζ, μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως η Tabata ήταν η πιο ενδιαφέρουσα παρουσία της βραδιάς.
    Tabata
    Πανέμορφη, μέσα στο Roberto Cavalli φόρεμά της ήταν και η νύφη. Το ρούχο που επέλεξε να φορέσει στη δεξίωση μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, αφού όχι μόνο είχε ένα κολακευτικό άνοιγμα στην πλάτη, αλλά ήταν σχεδόν όλο καλυμμένο με χρυσόσκονη. Αυτή τη φορά η Barros είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω, σε ένα πιο φυσικό και ανάλαφρο λουκ.
    barros
    Η παράνυφος, φίλη και συνάδελφος της Ana, Alessandra Ambrosio, επέλεξε και αυτή ένα μάξι σατέν φόρεμα, με πρωτότυπα κοψίματα, σε ροδακινί τόνο. Μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε και αυτό το supermodel, αναδεικνύοντας φυσικά τα καλλίγραμμα πόδια του. Για το υπόλοιπο σύνολο, επέλεξε ασημένια πέδιλα, απαλό μακιγιάζ και ένα επιμελώς – ατημέλητο χτένισμα, που έδειχνε λίγο πρόχειρο.
    ambrosio
    Από αυτή τη γιορτή των μοντέλων, δεν θα μπορούσε να λείπει η Βίκυ Καγιά. Συνοδευμένη από το σύζυγό της, το μοντέλο και παρουσιάστρια φορούσε ένα όμορφο, μακρύ φόρεμα,  δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro, με απαλές παστέλ αποχρώσεις και μαύρα πέδιλα με χοντρό τακούνι, όπως φυσικά επιβάλλει η μόδα. Μια από τις πιο αιθέριες και καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.
    Καγιά
    Για το τέλος, αφήσαμε την Paris Hilton. Με ένα αδιάφορο φόρεμα, που παρέπεμπε σε νυφικό (κακή επιλογή για ένα γάμο, όταν δεν είσαι η νύφη), εμφανίστηκε η γνωστή κληρονόμος και κανένα στοιχείο της εμφάνισής της δεν ήταν εντυπωσιακό. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε κάνει μια καλύτερη επιλογή, αλλά τουλάχιστον το συγκεκριμένο ρούχο είχε αρκετό ύφασμα, αν σκεφτεί κανείς τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Hilton.
    hilton
    Κλείνοντας, το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι πως ο γάμος αυτός αποτέλεσε μεγάλη διαφήμιση για την Ελλάδα, αφού όλες αυτές τις μέρες, τα social media των καλεσμένων είχαν πάρει φωτιά, με τους διάσημους να αναφέρονται συνεχώς στις ομορφιές του νησιού.

    https://www.youtube.com/watch?v=Cs3D6VAHpyA&feature=youtu.be

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ana-beatriz-barros-paleomoditiko-nifiko-ke-panakrivo-dachtilidi/59737

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ekplixi-ti-zitai-to-zevgos-barros-chiaty-apo-tous-kalesmenous-video/59646



    ΣΧΟΛΙΑ