• LIFE&STYLE

    Ana Beatriz Barros: Το παλαιομοδίτικο νυφικό και το πανάκριβο δαχτυλίδι


    Το θέμα συζήτησης των ημερών στα σοκάκια της Μυκόνου δεν είναι άλλο από τον υπερπολυτελή γάμο του Chiaty με την Ann Beatriz Barros, που είναι διάσημο μοντέλο εσωρούχων της Victoria’s Secret. Το ζεύγος Barros – Chiaty παντρεύτηκε την Πέμπτη στο δημαρχείο του νησιού. Το νυφικό ήταν μια δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας, Alessandra Rich Verão και είχε ένα ιδιόμορφο σχέδιο με βολάν και δαντέλα.

    Βέβαια, παρότι το concept του νυφικού παρέπεμπε σε παραμύθι, δεν μπορούμε να πούμε πως ταίριαζε ιδιαίτερα στο μοντέλο. Οι μπροστινές πιέτες και το σχέδιο στους ώμους θύμιζαν κάτι από το παρελθόν, ενώ δεν αναδείκνυαν την εντυπωσιακή σιλουέτα της νύφης. Το γεγονός ότι όλο το νυφικό ήταν φτιαγμένο από δαντέλα, το έκανε να φαίνεται κάπως “βαρύ”. Αν αναλογιστεί κανείς τη νεαρή ηλικία του μοντέλου αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν καλοκαιρινό γάμο, σίγουρα θα ταίριαζε καλύτερα ένα πιο ανάλαφρο σχέδιο. Βέβαια, όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της, το νυφικό είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνη και με μεγάλη προσοχή, αφού ήθελε κάτι πολύ ρομαντικό.

    an beatriz 2

    Τα πέδιλα που επέλεξε να φορέσει ήταν πολύ κομψά, καθώς ήταν διακοσμημένα με μικρές, λευκές χάντρες και ταίριαζαν απόλυτα στο ύφος και την αισθητική του νησιού. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, που επιβάλλουν χαμηλά πέδιλα, η Ana έκανε την καλύτερη επιλογή για τα πλακώστρωτα σοκάκια της Μυκόνου. Φυσικά, αν λάβει κάποιος υπόψη του το ύψος της (1,80), σίγουρα δεν χρειαζόταν να φορέσει κάποια ψηλοτάκουνα παπούτσια.

    an beatriz 1

    Όπως ήταν φυσικό, τις εντυπώσεις έκλεψε το πανέμορφο πρόσωπο του μοντέλου. Είχε επιλέξει ένα no-makeup makeup μακιγιάζ, που είναι ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού το αποτέλεσμα δεν φαινόταν φορτωμένο και υπερβολικό, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μια κοτσίδα – ψαροκόκκαλο. Το σύνολο ολοκληρωνόταν από μια απλή, αλλά όμορφη ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα και διακριτικά μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Βέβαια, όλα τα βλέμματα “έπεσαν” στο τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, που κοσμούσε το χέρι της. Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr, το δαχτυλίδι πλησίαζε το 1 εκατομμύριο και ήταν ειδική παραγγελία, από γνωστό οίκο διαμαντιών.

    Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βραζιλία έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην πασαρέλα με νυφικά. Μάλιστα, η Ana είχε συμμετάσχει σε fashion show της διεθνώς γνωστής και αγαπημένης Σήλιας Κριθαριώτη, που είχε σκοπό την ενίσχυση του Ιδρύματος Μποδοσάκη «Giving for Greece» για την στήριξη των ασυνόδευτων παιδιών από τη Συρία. Εκεί φόρεσε δυο άκρως εντυπωσιακά νυφικά, που την κολάκευαν ιδιαιτέρως. Μήπως θα έπρεπε να κάνει μια καλύτερη επιλογή, φορώντας στο γάμο της μια από τις δυο δημιουργίες;

    wedding

    Η γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη και το μοντέλο Ana Beatriz Barros, με μια εκπληκτική δημιουργία
    Η γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη και το μοντέλο Ana Beatriz Barros, με μια εκπληκτική δημιουργία

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/ekplixi-ti-zitai-to-zevgos-barros-chiaty-apo-tous-kalesmenous-video/59646



    ΣΧΟΛΙΑ