• LIFE&STYLE

    Αμερική δεν είναι μόνο η Νέα Υόρκη! Δείτε σε ποιες περιοχές μπορείτε να νοικιάσετε σπίτια σε τιμή ευκαιρίας

    • NewsRoom


    Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε και εσείς είστε έτοιμοι επιτέλους να φύγετε από την Ελλάδα και να ζήσετε το american dream! Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των Ελλήνων, τότε αυτό το άρθρο εκτός του ότι θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρον, σίγουρα θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Όπως όλοι ξέρουμε τα ενοίκια στην κατά τα άλλα αγαπημένη χώρα, ξεφεύγουν από την λογική της δικής μας και αγγίζουν ποσά για εμάς σχεδόν εξωπραγματικά, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω της κρίσης. Στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, με 1.500 δολάρια το μήνα θα μπορέσετε να νοικιάσετε στη Νέα Υόρκη μόνο ένα μικρό διαμερισματάκι, μεγέθους studio, ενώ αν προτιμήσετε να μείνετε για παράδειγμα στην Iowa City ή την Omaha, τότε θα μπορέσετε με τα ίδια χρήματα να μείνετε σε ένα μεγάλο σπίτι!

    Παρακάτω ακολουθεί μία λίστα με το τι είδους σπίτι μπορείτε να νοικιάστε σε 11 διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ, δίνοντας για ενοίκιο 1.500 δολάρια το μήνα.

    Νέα Υόρκη

    studio με κοινόχρηστο μπάνιο

    N.Y. 2

    Το να ζεις στη Νέα Υόρκη σημαίνει πως θα δίνεις ένα εξωπραγματικά μεγάλο ποσό στο ενοίκιο για έναν χώρο που μετά βίας χαρακτηρίζεται ως διαμέρισμα! Αυτό το συγκρότημα κατοικιών, που απεικονίζεται παραπάνω, και βρίσκεται στο Greenwich Village αποτελεί στην πραγματικότητα μία αρκετά καλή ευκαιρία που συνδυάζει τιμή και γειτονιά, καθώς για να βρεις κάτι οικονομικό στη Νέα Υόρκη θα πρέπει να μείνεις αρκετά μακριά από το Manhattan.

    Iowa City, Iowa

    3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια

    IOWA 1

    IOWA 2

    IOWA 3

    Μπορεί η διαμονή στην Iowa να μην ακούγεται και ιδιαιτέρως συναρπαστική, ωστόσο εδώ μπορείτε να νοικιάσετε αυτό το οικογενειακό σπίτι χωρίς να χρειάζεται να υπερβείτε το budget σας. Παράλληλα εάν σας αρέσει το κολεγιακό πρωτάθλημα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου, μην ξεχνάτε πως η Iowa City είναι η πατρίδα των Iowa Hawkeyes.

    Washington, D.C.

    Studio με 1 μπάνιο

    WASHINGTON 1

    WASHINGTON 2

    Μην σας τρομάζει το γεγονός ότι στη πόλη αυτή βρίσκεται ο Λευκός Οίκος, η Washington είναι από τις πιο ζωντανές πόλεις των ΗΠΑ. Μπορεί τα σπίτια να μην είναι τα πιο ευρύχωρα αλλά είναι σαφώς καλύτερα και μεγαλύτερα από ότι άλλων πόλεων.

    San Francisco, California

    Studio με 1 μπάνιο και κουζίνα με δύο εστίες

    SAN FRANCISCO 1

    SAN FRANCISO 2

    Το San Francisco δε είναι και η πλέον κατάλληλη περιοχή για να μείνετε, ωστόσο με 1.500 δολάρια ενοίκιο μπορείτε να πάρετε ένα τέτοιου είδους διαμέρισμα το οποίο σας παρέχει αρκετό χώρο για να βάλετε το κρεββάτι σας και να κάνετε μπάνιο!

     Austin, Texas

    1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο

    AUSTIN 1

    Η πρωτεύουσα του Texas είναι μία όαση στη μέση της πολιτείας. Διαθέτει ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο, αποτελεί περιφερειακή έδρα για πολλές επιχειρήσεις και έχει μία μεγάλη μουσική σκηνή. Παρόλα αυτά τα ενοίκια εδώ δεν είναι και τόσο εξωφρενικά, όσο κάποιος θα περίμενε με βάση του τι προσφέρει η πόλη. Στην τιμή των 1.500 δολαρίων μπορείτε να βρείτε είτε κάποιο studio ή κάποιο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.

    Boston, Massachusetts

    1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο

    BOSTON

    BOSTON 2

    BOSTON 3

    Μπορεί να περιμένατε ότι η Βοστόνη θα έχει χαμηλότερα ενοίκια από τη Νέα Υόρκη, αλλά μερικές από τις τιμές είναι τόσο εξωφρενικές όσο και στη Νέα Υόρκη. Για 1.500 δολάρια μπορείτε να νοικιάσετε είτε ένα studio είτε ένα μικρό διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο ανάλογα με το μέρος της πόλης όπου θα επιλέξετε να ζήσετε.

    Atlanta

    1 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια

    ATLANTA 1

    ATLANTA 2

    ATLANTA 3

    Η Ατλάντα αναγεννήθηκε αφότου φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1996 και έκτοτε θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες νότιες μητροπόλεις! Παρά τη μεγάλη ζήτηση, μπορείτε ακόμη να βρείτε κάποιο καλό σπίτι σε φυσιολογικές τιμές.

    Missoula, Montana

    4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια

    MISSOULA 1

    MISSOULA 2

    MISSOULA 3

    Μπορεί η συγκεκριμένη περιοχή να μην αποτελεί το όνειρό σας αλλά πριν την απορρίψετε σκεφτείτε ότι είναι η πόλη που φιλοξενεί 110.000 φοιτητές στο πανεπιστήμιό της και θεωρείται μία πλούσια, ζωντανή και ποικιλόμορφη κοινότητα. Εδώ μπορείτε να νοικιάσετε ένα ολόκληρο σπίτι στην τιμή όπου σε κάποια άλλη πόλη θα νοικιάζατε κάτι πάρα πολύ μικρό! Αυτό συμβαίνει γιατί η γη στην Μontana είναι πολύ περισσότερη από ότι οι άνθρωποι που μένουν εκεί!

    Miami, Florida

    1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο

    MIAMI 1

    MIAMI 2

    Μπορεί και εδώ να μην νοικιάσετε κάτι πολύ μεγάλο αλλά για 1.500 δολάρια θα βρείτε άνετα κάτι που θα είναι αρκετά καλύτερο από ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, στη Βοστόνη αλλά και το Σαν Φρανσίσκο. Όπως και το Austin, έτσι και το Miami είναι μία εκλεκτική πόλη του νότου που δεν είναι τόσο πυκνοκατοικημένη, όπως άλλες.

     Kansas City, Missouri

    1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο

    KASAS 1

    KANSAS 2

    KANSAS 3

    Το Kansas City διαθέτει επαγγελματική αθλητική ομάδα, σημαντική μουσική ιστορία και ένα πολυσύχναστο κέντρο. Στα συν φυσικά ότι εδώ μπορείτε να νοικιάσετε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο αλλά και διαμέρισμα με περισσότερα του ενός δωμάτια, στην τιμή των 1.500 δολαρίων.

    Omaha, Nebraska

    4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια

    omaha 1

    omaha 2

    omaha 3

    Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση η Nebrashka δεν είναι απλά ένα μεγάλο χωράφι κατάλληλο για την καλλιέργεια καλαμποκιού! Εδώ μπορείτε να νοικιάσετε ολόκληρο σπίτι για λιγότερο από 1.500 δολάρια το μήνα, σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/tria-kolpa-gia-na-diefthinis-apsoga-tin-eteria-sou-apo-exoteriko/79046



    ΣΧΟΛΙΑ