• LIFE&STYLE

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η ζωή χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη – «Η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα» (video)

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος


    Για την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη μίλησε μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it.

    Αναφερόμενος στη δουλειά του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε: «Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πάντα. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε».

    Όσο για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε ότι: «Είναι μια εποχή απομόνωσης και θλίψης. Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της».

    Και συμπλήρωσε ότι: «Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή πάντα περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της».

    Φέτος στο μουσικό τάλεντ σόου Just the 2 of Us του OPEN, συμμετέχει η Ζένια Μπονάτσου, εγγονή του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

    Για την εγγονή του ο ίδιος δήλωσε: «Βλέπω το J2US γιατί είναι ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση».

    Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του: «Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία μέχρι πρόσφατα, αλλά έχω καιρό να τη δω. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό».

    Διαβάστε επίσης:

    Βραδινή έξοδος για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Ζένια Μπονάτσου (pics)

    Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη

    Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση πριν το βέτο



    ΣΧΟΛΙΑ