• LIFE&STYLE

    Βραδινή έξοδος για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και τη Ζένια Μπονάτσου (pics)

    • NewsRoom

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Ζένια Μπονάτσου


    Στη Μύκονο συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και η Ζένια Μπονάτσου.

    Σαν χθες έφυγε από τη ζωή η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη, την οποία τίμησε η κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες της σπουδαίας ηθοποιού στο Instagram.

    Λίγο αργότερα, όμως, μοιράστηκε φωτογραφίες και από τη βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε στο νησί των Ανέμων, μαζί με την ανηψιά της, Ζένια Μπονάτσου, η οποία είναι η κόρη του αείμνηστου, Βλάσση Μπονάτσου και της ετεροθαλούς αδελφής της Μαρίας Ελένης, Μάρθας Κουτουμάνου.

    Συνοδευόμενες από τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, οι δύο γυναίκες απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά και πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένες.

    Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Ζένια Μπονάτσου δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time:

    «Είμαι στη Μύκονο και εργάζομαι ως σερβιτόρα στο Alemagou. Το έχουν οι θείοι μου και ήθελα να έρθω να δουλέψω. Είναι η δεύτερη χρονιά που έρχομαι και δουλεύω».

    Μιλώντας στη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη, η Ζένια Μπονάτσου εξήγησε: «Εμένα με γνωρίζεις πολύ καλά και ξέρεις ότι μου αρέσει το θέατρο και η Τέχνη. Δυστυχώς, όμως, από αυτό δεν μπορείς να ζήσεις οικονομικά και για μένα η δουλειά αυτή είναι κάτι καινούργιο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Περνάω καλά, μου αρέσει. Είναι κάτι καινούργιο που βιώνω».



    ΣΧΟΛΙΑ