• LIFE&STYLE

    Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη

    • NewsRoom

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και Ζένια Μπονάτσου


    Στον δεύτερο κύκλο του Just the 2 of Us, που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, θα απολαύσουμε φέτος τη Ζένια Μπονάτσου.

    Με αφορμή τη συμμετοχή της στο μουσικό τάλεντ σόου, η 23χρονη κόρη του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου μίλησε στην εφημερίδα On Time και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη θεία της Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

    «Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά. Η μαμά μου, όταν της το είπα, χάρηκε πολύ και μου είπε ‘δεν σε φοβάμαι’ και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω», δήλωσε για το Just the 2 of Us, η Ζένια Μπονάτσου.

    Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έχουν αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη:

    «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με την θεία μου Μαρία Ελένη έχουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ