• LIFE&STYLE

    Άγριος καυγάς στο Κολωνάκι ανάμεσα σε πασίγνωστη παρουσιάστρια και τον εφοπλιστή σύντροφό της


    Πυρ και μανία έγινε πασίγνωστη παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής με τον εφοπλιστή σύντροφό της, με αφορμή το βραδινό ξεπόρτισμά του που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός γόνος αριστοκρατικής οικογένειας παρευρέθηκε σε δείπνο με περίπου 7-8 καλεσμένους σε φιλικό σπίτι, παραβιάζοντας την καραντίνα και τα επιβληθέντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, οι παρευρισκόμενοι στο χλιδάτο dinner ήταν ένας κι ένας: εκπρόσωποι της ακτοπλοΐας, κατασκευαστικών εταιριών και τραπεζών, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση για μια συνάντηση με καλό φαγητό και άφθονη σαμπάνια (αγνοώντας επιδεικτικά τα μέτρα κυκλοφορίας)!

    Η παρουσιάστρια σύντροφος του εφοπλιστή έγινε έξαλλη μαζί του, καθώς, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, πήγε στο σπίτι του και εκείνος έλειπε. Μάλιστα, τον καλούσε επίμονα στο κινητό του χωρίς, όμως, να παίρνει απάντηση.

    Όταν, δε, εκείνος αγανακτισμένος αποφάσισε να το σηκώσει, η παρουσιάστρια έκανε σκηνή σε ανοιχτή ακρόαση και άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά της στο σπίτι του εφοπλιστή.

    Από πανάκριβα πορσελάνινα διακοσμητικά και πίνακες, μέχρι καρέκλες, ποτήρια και βάζα!

    Με ψυχραιμία, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο εφοπλιστής κάλεσε τους άνδρες της ασφάλειάς του, οι οποίοι έσπευσαν στην οικία του προκειμένου να ηρεμήσουν την παρουσιάστρια.

    Βέβαια, εκείνη δεν πτοήθηκε. Αντίθετα, έγινε αγρίμι και κατευθύνθηκε προς την πολυκατοικία, όπου βρισκόταν ο αγαπημένος της φωνάζοντας στις 3 τα ξημερώματα να κατέβει κάτω, αναστατώνοντας ολόκληρη την γειτονιά.

    «Έλα κάτω, ρε. Κατέβα τώρα που σου λέω», φέρεται να ούρλιαξε η παρουσιάστρια εκτός εαυτού, πετώντας από τα κρεβάτια όλη τη γειτονιά.

    Ο πρόσφατος καβγάς της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της σίγουρα δεν είχε προηγούμενο, όπως αποκάλυψαν στην Espresso μάρτυρες που παρακολούθησαν εκνευρισμένοι και άυπνοι το ερωτικό ξέσπασμά της στη μέση του δρόμου, στα άγρια μεσάνυχτα.

    Ο οικοδεσπότης της βραδιάς σοκαρίστηκε. Κάλεσε τους security της οικίας του και σε συνεργασία με την ασφάλεια του νεαρού εφοπλιστή την απομάκρυναν κακήν κακώς, κάνοντας λόγο για επέμβαση της Αστυνομίας.

    Τότε εκείνη τράπηκε σε φυγή για να γλιτώσει το σούσουρο και το σκάνδαλο. Για κακή της τύχη όμως, το κουτσομπολιό άναψε για τα καλά στη χλιδάτη γειτονιά τις επόμενες ημέρες.

    Τώρα, αν τα ξαναβρήκε ύστερα από αυτό με τον αγαπημένο της; Το μέλλον θα δείξει. Η ίδια, πάντως, φαίνεται ήρεμη στην εκπομπή της.

    Το απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στην περιοχή της Δεξαμενής στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.



    ΣΧΟΛΙΑ